StoryEditor
treba potvrditi autentičnost

Pojavio se novi detalj sa snimke kod ‘Savanove‘? Neki tvrde da je taj uzvik svima promaknuo

Piše desk  /  17.01.2022., 10:23h
Na snimci koja se i ranije pojavila na društvenim mrežama vidljivo je kako se Matej spušta stepenicama kod restorana ‘Savanova‘

Za Splićaninom Matejem Perišem, nestalim u Beogradu u noći s 30. na 31. prosinca, intenzivno se traga više od dva tjedna. Podsjetimo, Matej je u Beograd došao s prijateljima ne bi li proslavio doček Nove 2022. godine, a provod uoči Silvestrova u beogradskom klubu "Gotik" pretvorio se u noćnu moru budući da se Matej iz "Gotika" uputio u nepoznato.

O tome gdje je Matej zapravo već više o dva tjedna samo se nagađa, a srpska policija i dalje pretražuje Savu i Dunav.

U medijima su se nedugo nakon Matejeva nestanka pojavile snimke nadzornih kamera na kojima se navodno nalazio, a one prikazuju, što je potvrdila i srpska policija, nestalog Splićanina kako trči beogradskim ulicama u majici kratkih rukava. Osim toga, srpska policija objavila je rekonstrukciju događaja, a pokušava se otkriti razlog zbog kojeg se Matej u laganom trku kretao baš prema restoranu "Savanova". 

Na snimci koja se i ranije pojavila na društvenim mrežama vidljivo je Matejeve spuštanje stepenicama kod "Savanove", a što se dogodilo nakon toga ostaje nepoznato.

Stranica "Nestali Matej Periš", otvorena na društvenim mrežama, navela je da se na toj snimci nalazi možda "najveći detalj koji je svima promaknuo", uz napomenu da se u devetoj sekundi videa obrati pozornost na uzvik nepoznate osobe koja govori: "Sad ustani".

Naravno, tek treba vidjeti radi li se o autentičnom zapisu.

Dnevnik.ba

23. svibanj 2022 17:33