StoryEditor
otpor uhićenju

Pojavila se nova snimka: Malteški policajci jedva svladali Srbina u kupaćim gaćama

Piše desk  /  09.06.2022., 07:08h

Na društvenim mrežama pojavila se nova snimka uhićenja srpskog državljanin Nikole V. (33) na Malti koji je uhvaćen nakon četiri mjeseca bijega pošto što je sudjelovao u tučnjavi u veljači ove godine u Marsaskali u kojoj je teško ozlijeđen jedan muškarac (29).

Kako se vidi na snimci, Nikola je u kupaćim gaćama, a pokušava ga obuzdati čak sedam policijskih službenika, dok pruža otpor prilikom uhićenja.

Policija je, zajedno s pripadnicima Jedinice za brze intervencije, saznala da je Srbin često dolazio u jedan lokalni klub i tako je lociran. Osumnjičeni je, vidjevši policiju, pokušao pobjeći. Policija ga je pokušavala uhititi ali se on opirao.

Navodi se da je prilikom uhićenja lakše ozlijedio policajce:

– Odbio je suradnju s policijom i nakon svađe počela je tučnjava između policajaca i Srbina koji ih je lakše ozlijedio. 

Na sudu je policijski inspektor kazao da se srpski državljanin traži i u Srbiji zbog navodnog posjedovanja i proizvodnje nelegalnog eksploziva i vatrenog oružja.

Na sudu je rečeno da je pobjegao iz Srbije koristeći lažnu hrvatsku putovnicu.

Nikola je optužen da je 17. veljače teško ranio jednog Maltežanina prilikom tučnjave u objektu Marsaskala, kao i da je narušio javni red, prenosi Blic.

Optužen je i za korištenje lažne putovnice i davanje lažnih podataka 5. ožujka, kao i za nasilni otpor uhićenju, napad, prijetnje i lakše ranjavanja policajaca 5. lipnja. Nikola se pred sudom izjasnio da nije kriv i zadržan je u pritvoru

Dnevnik.ba

24. lipanj 2022 19:13