StoryEditor
PJEŠAK SMRTNO STRADAO

Poginuo slovenski konzul u Banjoj Luci

Piše DESK  /  30.03.2022., 09:12h
Pješak koji je poginuo sinoć u Banjoj Luci kod Rebrovačkog mosta je Marijan Ristić, državljanin Slovenije.

Kako je priopćeno iz banjalučkog Okružnog tužilaštva u nesreći je sudjelovao golf kojim je upravljao Sergej Miljković (23) iz Banja Luke i pješak Marijan Ristić (62), državljanin Slovenije, pišu Nezavisne novine.

"Tom prilikom smrtno je nastradao pješak Marijan Ristić", navode iz Tužilaštva.

Dodaju da se nesreća dogodila u Ulici Bulevar Petra Bojovića, jučer u 18.40 sati. Uviđaj na licu mjesta nezgode obavio je dežurni okružni javni tužitelj, Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka Branko Bjelajac, zajedno s policijskim službenicima  Policijske stanice za sigurnost prometa Banja Luka. Tužitelj je naložio da se poduzmu sve potrebne istražne radnje i mjere kao i vještačenja, na utvrđivanju svih okolnosti prometne nezgode, a naložena je i obdukcija tijela smrtno nastradalog lica koja će biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu Republike Srpske.

Na istočnom tranzitu u banjalučkom naselju Borik, prije Rebrovačkog mosta sinoć je došlo do prometne nesreće u kojoj je smrtno stradala jedna osoba. U nesreći je sudjelovao vozač golfa, a zbog nesreće je stvorena gužva i promet se odvijao jednom trakom.

Dnevnik.ba

24. rujan 2023 08:20