StoryEditor
virovitica

Pacijentica nožem više puta izbola psihijatricu u Hrvatskoj

Piše desk  /  28.01.2023., 21:17h

Danas oko 17 sati pacijentica (37) je nožem ozlijedila poznatu psihijatricu Elviru Koić u Virovitici, u njenoj privatnoj ordinaciji.

Kako neslužbeno doznaje lokalni portal icv.hr, ozlijeđena psihijatrica je izvan životne opasnosti i pomoć joj se pruža u OB Virovitica dok je napadačica uhićena i nad njom se provodi istraga.

Dr. Sandra Frljević iz Objedinjenog hitnog bolničkog prijama u Općoj bolnici Virovitica rekla je portalu kako je dr. Koić primljena s višestrukim ubodnim ranama po cijelom tijelu, ali da je zasad izvan životne opasnosti.

“Izgubila je puno krvi”

“Pacijentica je izgubila puno krvi, budući da je napad, prema informacijama koje zasad posjedujemo, trajao oko pola sata. Iako ima višestruke ubodne rane po cijelom tijelu, nije životno ugrožena. Njeno stanje zasad je Iz PU virovitičko-podravske potvrdili su nam da je napadačica uhićena te kako je istraga u tijeku. Pomoć joj se pruža i nadalje”, kratko je komentirala dr. Sandra Frljević.

“U subotu 28. siječnja, oko 17,15 sati u Virovitici došlo je do napada nožem od strane 37-godišnjakinje koja je nanijela ozljede 58-godišnjakinji. Vezano za navedeno policijski službenici su uz uporabu sredstava prisile uhitili 37-godišnjakinju, te je u tijeku provođenje kriminalističkog istraživanja”, kratko je izvijestila policija, a prenio Index.

Dnevnik.ba

07. prosinac 2023 06:28