StoryEditor
tragedija

Ovo su sestre koje su stradale u požaru u Mostaru

Piše desk  /  26.12.2021., 12:43h
Sestre, Asja Dugandžić (55) i Saida Balić (53), koje su tragično stradale od posljedica požara koji je jučer, šest minuta nakon ponoći, izbio u kući u kojoj su živjele u ulici Bariše Smoljana u Mostaru sutra će biti pokopane na Gradskom groblju Sutina, kako je to objavljeno u njihovim osmrtnicama, piše Avaz.

Mostarski vatrogasci su, podsjetimo, objavili fotografije načinjene nakon gašenja požara na kojima je vidljivo da je unutrašnjost kuće u potpunosti izgorjela.

Točan uzrok požara bit će poznat nakon rezultata svih neophodnih vještačenja, a za sada, prema informacijama iz Tužiteljstva Hercegovačko-neretvanske županije,  nema elemenata kaznenog djela.

image

Saida Balić

AVAZ -

Također, prema preliminarnim rezultatima, sestre su stradale uslijed gušenja dimom, a nakon vanjskog pregleda, koji je jučer u poslijepodnevnim satima obavljen, na tijelima nema tragova nasilja.

Potvrđeno je i da je Dugandžić bila živa do dolaska ekipe Hitne pomoći te da je , nažalost, bezuspješno reanimirana.

image

Asja Dugandžić

AVAZ -

Podsjetimo, Dugandžić se brinula o sestri, a jedan od susjeda je vidio u dvorištu kada se vatra ukazala i kada je dim počeo kuljati na sve strane.

U jednom trenutku ona se ponovo zaputila prema kući, vjerojatno, zbog sestre, koja je bila nepokretna, a iako je susjed vikao na nju da to ne čini, ona ga, nažalost, nije poslušala.

Dnevnik.ba

10. kolovoz 2022 02:38