28.08.2022., Kastel Sucurac - U 01:22 sati na brzoj cesti u Kastel Sucurcu doslo je do prometne nesrece u kojoj su sudjelovali automobil i motocikl. U nesreci je poginuo vozac motocikla, Milan Livaja, otac nogometasa Hajduka Marka Livaje.MIROSLAV LELAS/PIXSELL - Pixsell
StoryEditor
prometna nesreća

Ovo je mjesto gdje je poginuo Livajin otac, tragovi nesreće još uvijek su vidljivi

Piše desk  /  28.08.2022., 12:22h

Do nesreće je došlo oko 300 metara prije raskrižja za Kaštel Gomilicu iz smjera Splita.

Policija je dovršila očevid na mjestu sinoćnje nesreće u kojoj je poginuo motociklist u sudaru s osobnim automobilom. Nesreća se dogodila sinoć u 1.22 sati, a kasnije je u javnost došla informacija kako je stradao otac Hajdukova napadača Marka Livaje. Kako doznaje Večernji, Milan Livaja stradao je prilikom povratka kući nakon druženja s prijateljima.

Na mjestu nesreće jutros su ostali tragovi na brzoj cesti između Splita i Kaštela. Do nesreće je došlo oko 300 metara prije raskrižja za Kaštel Gomilicu iz smjera Splita. 

Promet se nakon obavljenog očevida odvija normalno. 

Podsjetimo, vijest o velikoj obiteljskoj tragediji napadača Hajduka zatekla je u Osijeku gdje Bijeli večeras igraju derbi 7. kola HNL protiv Osijeka. Zvijezdi Hajduka klub je izrazio sućut i podršku, a pridružile su se i tisuće navijača koje je ova tragedija pogodila.

Dnevnik.ba

21. travanj 2024 02:58