StoryEditor
"istraga traje"

Otac nestale Marijane o izjavi druge kćeri: "Stvarno ne znam o čemu Maja priča, o kakvoj istini..."

Piše desk  /  10.10.2022., 07:40h

"Mogu vam kazati da je istraga o Marijaninom nestanku i dalje otvorena i traje. Apeliram ovim putem da vi novinari ne zaboravite na moju kćer i s vremena na vrijeme podsjetite javnost na njezin nestanak", rekao je njezin otac

I dalje traje potraga za Marijanom Seifert, a njezina sestra Maja u subotu je ušla u kontroverzni srpski show Zadruga. Uoči ulaska Maja je voditeljici kazala da zna što se dogodilo te da će cijelu istinu kazati pred kamerama kad za to bude spremna.

"Mi u obitelji dali smo sve od sebe da što više toga saznamo. I saznali smo 99,9 posto. Napokon smo dobili sliku što se dogodilo i pokušavamo to prihvatiti. Znamo apsolutno sve! Plač i suze dijelim samo sa svojom obitelji. Moja bol je moja bol i nosit ću je do kraja života..Imam šesto čulo, kad se to dogodilo znala sam da je više nema i sad se sve dokazalo da je tako kako je. A ljudi ne mogu očekivati da ću odustati. To je pogađalo i moju sestru, nju su dokrajčili zli komentari, nije se od toga nikad oporavila. Ali ja sam drugačija, drvlje i kamenje možete po meni, nećete me slomiti ni uništiti!", rekla je Maja.

Na njezinu izjavu koju je prenijela čitava regija u nedjelju je reagirao njezin i Marijanin otac Ivo Kovačević.

"Ja stvarno ne znam o čemu Maja priča? O kakvoj istini? Shvatite me, nije nam drago da je uopće išla tamo i ne želim ulaziti u njezine razloge zašto je to rekla...", rekao je Kovačević za Slobodnu Dalmaciju.

"Mogu vam kazati da je istraga o Marijaninom nestanku i dalje otvorena i traje. Apeliram ovim putem da vi novinari ne zaboravite na moju kćer i s vremena na vrijeme podsjetite javnost na njezin nestanak. Također, molim sve one koji nešto znaju o tome što se uistinu dogodilo te večeri kad je Marijana nestala da kažu policiji ili dođu do mene preko vas u Slobodnoj Dalmaciji", dodao je Marijanin otac.

Podsjećamo, Marijana Seifert, pobjednica regionalnog Big Brothera, nestala je u Zagrebu u noći s utorka na srijedu 27. travnja ove godine. Njezine je dokumente na Mostu Mladosti pronašao slučajni prolaznik, a u 8.30 njezin suprug Karlo Seifert prijavio je nestanak supruge iz stana u Lastovskoj ulici koji se, prema njegovim sumnjama, dogodio tu noć, poslije ponoći.

Dnevnik.ba

25. travanj 2024 13:39