StoryEditor
demanti

Otac Matejeve prijateljice: ‘Nisu joj uzeli putovnicu. Ona bi se uskoro trebala vratiti iz Srbije‘

Piše desk  /  17.01.2022., 20:38h
Matejeva prijateljica bila je posljednja koju je kontaktirao u noći kada je nestao. Njezin otac rekao je kako ju je u Beogradu jutros ispitala policija, no da joj nisu uzeli putovnicu

Matejeva prijateljica, također Splićanka koja je u vrijeme njegova nestanka bila u Beogradu i s kojom je Matej pokušao komunicirati i dalje se nalazi u Srbiji. 

Njezin otac je za Slobodnu Dalmaciju rekao kako je djevojka bila ujutro na razgovoru u policiju, no opovrgnuo navode da joj je srpska policija uzela putovnicu. 

- Nema govora o tome kako joj je oduzeta putovnica. Trebala bi iz Beograda za Split krenuti večeras ili sutra jer trenutno ima nekih problema s autom - rekao je i dodao kako su cijelo vrijeme u kontaktu. 

Ispričao je i da djevojka ni u jednom trenutku nije bila u kontaktu s Matejom u noći kada je nestao te dodao da joj je Matej poslao poruku, no da ona nije uspostavila komunikaciju. 

Prije nekoliko dana je Nenad Periš, otac nestalog Mateja, ispričao kako se sreo s djevojkom ispred zgrade policije u Beogradu te da mu je ispričala kako ona i Matej nisu komunicirali. 

Dnevnik.ba

24. travanj 2024 19:25