StoryEditor
stampedo

Oglasio se reper na čijem je koncertu poginulo osmero ljudi

Piše desk  /  07.11.2021., 17:00h
Zamolio je ljude da, ako imaju bilo kakve informacije o smrtonosnom stampedu, jave lokalnim vlastima.

Reper Travis Scott obratio se obožavateljima na Instagramu nakon incidenta na koncertu kada je u stampedu poginulo najmanje osmero ljudi, a deseci su ozlijeđeni, prenosi Index.hr.

"Šaljem molitve za sve živote koji su izgubljeni. Pokušavamo identificirati obitelji kako bismo pomogli sistemu kroz ova teška vremena. Moji obožavatelji mi stvarno puno znače i želim im ostavljati samo pozitivna iskustva. Kad god mogu, zaustavit ću koncert i dati im pomoć koja im treba", rekao je u videu koji je podijelio na Instagram Storyju.

Zamolio je ljude da, ako imaju bilo kakve informacije o smrtonosnom stampedu, jave lokalnim vlastima.

"Iskreno, potpuno sam shrvan. Nisam mogao ni zamisliti da će se dogoditi ovakvo što. Napravit ću sve da budete upoznati s najnovijim informacijama. Volim vas sve", rekao je.

Nedavno su procurili novi detalji u vezi sa stampedom na koncertu Travisa Scotta. Umrli su bili mladi, rekao je u novinarima u subotu gradonačelnik Houstona Sylvester Turner. Dvoje ih je imalo 14 i 16 godina, dvoje 21, dvoje 23, dok je sedma osoba imala 27 godina. Osma žrtva tek treba biti identificirana.

Zapovjednik vatrogasaca Samuel Pena rekao je da je nekoliko osoba moralo biti oživljeno lijekom Narcan, koji se daje nakon predoziranja, uključujući i čuvara kojemu je netko narkotik ubrizgao u vrat.

Dnevnik.ba

24. travanj 2024 23:10