StoryEditor
umag

Objavljena dramatična snimka: Pogledajte kako su vatrogasci izvukli bebu iz zaključanog automobila

Piše desk  /  09.06.2022., 14:03h

Na snimci se vidi kako jedan vatrogasac ulazi u automobil njemačkih registracijskih oznaka kroz razbijeni prozor te uzima dijete koje je bilo na stražnjem sjedalu u autosjedalici

Umaški vatrogasci objavili su dramatičan video spašavanja sedmomjesečne djevojčice iz užarenog automobila u kojem su je jučer ostavili njezina majka, baka i djed, inače iz Njemačke. 

Na snimci se vidi kako jedan vatrogasac ulazi u automobil njemačkih registracijskih oznaka kroz razbijeni prozor te uzima dijete koje je bilo na stražnjem sjedalu u autosjedalici. Čuje se kako djevojčica neutješno plače, a prolaznici u nevjerici gledaju što se događa. 

Podsjetimo, policija je jučer oko 12.30 sati postupala po dojavi da je na parkiralištu na Obali Josipa Broza Tita u Umagu u automobilu VW Golf, njemačke registarske oznake zaključano dijete. Po dolasku policijskih službenika na mjesto događaja utvrđeno je kako su vatrogasci iz zaključanog automobila izvukli dijete dok je ekipa hitne medicinske pomoći Umag pružila pomoć djetetu, koje srećom nije imalo posljedica. 

Nad njemačkim državljanima provedeno je kriminalističko istraživanje kojim je utvrđeno da su u zaključanom automobilu sa zatvorenim prozorima 45 minuta ostavili dijete te su se udaljili. 

Policija protiv troje njemačkih državljana u dobi od 47, 48 i 22 godine podnosi kaznenu prijavu zbog povrede djetetovih prava. 

- Nakon što smo dijete izvadili iz auta, roditelji su se pojavili, gurajući dječja kolica, u kojima je bio, ni manje ni više, njihov kućni ljubimac pas – rekli su jučer umaški vatrogasci. 

Dnevnik.ba

25. travanj 2024 19:36