StoryEditor
tvrdi sarajevski portal

Obitelj Krstić je žrtva utrkivanja Mercedesa i BMW-a? Četvrti poginuli je biznismen Mate Primorac

Piše desk  /  25.09.2022., 13:52h

U sinoćnjoj prometnoj nesreći kod Mostara, kako smo izvijestili, poginule su četiri osobe. Tri žrtve su iz obitelji Krstić - bračni par i njihov maloljetni sin. Teško je ozlijeđena i četvrta članica te obitelji - trogodišnja djevojčica koja je životno ugrožena.

Sarajevski Klix piše da su članovi obitelji Krstić, koji su stradali u vozilu Renault, žrtve utrkivanja i nesavjesne vožnje druga dva automobila na cesti, BMW-a i Mercedesa. 

U alkoholiziranom stanju su se utrkivali M. P. u vozilu BMW X5 i M. D u Mercedesu kojem je izmjereno 2,5 promila alkohola u krvi.

Smrtno je stradao hercegovački biznismen Mate Primorac iz Čitluka koji je upravljao vozilom BMW-om, a koji se s prijateljem vraćao s jednog krštenja.

Koliko su brzo vozili govori najbolje prizor automobila koji su nakon nesreće potpuno devastirani i nad njima će se vršiti vještačenje danima u cilju rasvjetljavanja stravične nesreće.

Utrkivali su se iz smjera Mostara prema Čapljini i u mjestu Buna-Zaton u blizini Bunskih kanala usmrtili gotovo čitavu obitelj koja je putovala iz suprotnog smjera.

U automobilu Renault Scenic je od posljedica nesreće smrtno stradao bračni par Krstić iz Mostara s devetogodišnjim sinom, dok im je trogodišnja kći zadobila po život opasne ozljede i liječnici  u mostarskoj bolnici joj se bore za život. Teške tjelesne povrede zadobili su i putnici iz vozila BMW L.M. (1987.), R.V. (1977.) i K.J. (1998).

Uviđaj koji su obavili pripadnici Policijske uprave Mostar, pod rukovodstvom dežurnog tužitelja, trajao je više od pet sati, a promet je za to vrijeme na ovoj dionici magistralne ceste bio potpuno obustavljen.

Tijela nastradalih su prevezena u mrtvačnicu Bijeli Brijeg te će se po nalogu tužiteljstva raditi obdukcija, dok su sva vozila prevezena u krug MUP-a HNŽ-a u Mostaru te će se nad njima provesti detaljno vještačenje u cilju rasvjetljavanja slučaja i okolnosti pod kojim se dogodila stravična nesreća.

Dnevnik.ba

26. studeni 2022 21:10