StoryEditor
pobjegla u BiH?

Njemačka policija tvrdi da zna gdje se krije Mirnesa S.

Piše desk  /  03.01.2023., 18:36h

Još uvijek traje potraga za 42-godišnjom Mirnesom S. iz Busovače, koja je 14. listopada prošle godine ukrala više od milijun eura iz kompanije za transport novca u kojoj je bila zaposlena.

O cijelom slučaju oglasila se glasnogovornica njemačke policije Ilona Bon koja je otkrila neke nove detalje o samoj istrazi. Ona je kazala da su policijske snage oko božićnih i novogodišnjih blagdana dobile više od 150 dojava, gdje se sugerira da je Mirnesa najvjerojatnije pobjegla u Bosnu i Hercegovinu.

Podsjetimo, Mirnesa S. je imala je pristup novcu kao zaposlena u kompaniji. Još uvijek nije objašnjeno na koji način je ona iz kompanije iznijela toliku količinu novca i je li imala pomagače.

U to vjeruju mnogi suradnici policije, a među njima i njen bivši radni kolega Ivan Angelov, koji za njemački RTL rekao: “Da, prvo sam bio šokiran. Ali, istovremeno, ne mogu reći da sam bio iznenađen. Uvijek je govorila da više ne želi raditi, da se samo želi provoditi”, izjavio je.

On je rekao da je bila u stanju uraditi sve za svog partnera, pa vjerojatno nije sama sve to organizirala.

Iz policije podsjećaju da je obećana nagrada za informaciju koja bi mogla dovesti do njenog uhićenja i dalje aktualna.

“Nagrada je 37.500 eura i ona je i dalje na snazi. Mole se svi koji nešto znaju o 42-godišnjoj osumnjičenoj da se jave kriminalističkoj policiji”, priopćila je policija iz Stutgarta

Dnevnik.ba

16. travanj 2024 21:09