StoryEditor
nesreća u čulama

Nakon uviđaja: Poznat identitet poginulog, dvojica policajaca u bolnici

Piše desk  /  25.02.2023., 13:44h

U teškoj prometnoj nesreći koja se jutros oko sedam sati dogodila u mjestu Čula, na cesti Mostar-Čitluk, smrtno je stradao, kako se saznaje, Žarko Rozić (41) iz Čitluka.

On je upravljao automobilom Alfa Romeo, a u jednom trenutku, dok se kretao iz smjera Čitluka, pod još nerazjašnjenim okolnostima, prešao je u suprotnu stranu ceste, odbio se o ivičnjak i sudario se s policijskim vozilom, koje je tada nailazilo iz suprotnog smjera.

Pokazale su to i prve informacije nakon uviđaja kojeg su obavili pripadnici Policijske uprave Mostar, a kojim je rukovodila dežurna županijska tužiteljica.

U policijskom automobilu su, kako smo pisali, bila trojica policajaca, koji su krenuli obaviti uviđaj nakon prometne nesreće koja se ranije dogodila u blizini.

Prema posljednjim informacijama, jedan policajac je otpušten na kućno liječenje, dok su dvojica hospitalizirani. Obojica su, trenutno, van životne opasnosti.

Prema naredbi dežurne županijske tužiteljice, u ponedjeljak će obavljena obdukcija tijela smrtno stradalog Rozića, a oba vozila su prevezena u krug PU Mostar radi obavljanja svih neophodnih vještačenja.

Također, poduzete su sve druge neophodne mjere i radnje s ciljem potpunog rasvjetljavanja svih okolnosti ove tragične nesreće.

Dnevnik.ba

21. travanj 2024 15:28