StoryEditor
foča

Na gradilištu kod Kalinovika pronađeno tijelo Beograđanina, oca troje djece

Piše desk  /  15.05.2022., 20:28h
Tijelo Beograđanina čiji su inicijali N.M. pronađeno je na gradilištu Hidroelektrane "Ulog" kod Kalinovika, nedaleko od oštećenog vozila "Dacia Duster", priopćila je danas Policijska uprava Foča.

Policijskoj stanici Kalinovik jučer je u 14:00 sati prijavljeno da je na gradilištu Hidroelektrane “Ulog” pronađeno oštećeno vozilo marke “Dacia Duster”, a policija je izlaskom na mjesto događaja zatekla i tijelo osobe inicijala N.M. iz Beograda. Prema pisanju srbijanskih medija nastradali je bio otac troje maloljetne djece, prenosi Srna.

Pored ophodnje, izašao je i doktor Doma zdravlja, kao i pripadnici spasilačkog društva “Vulf” koji su zbog nepristupačnosti terena angažirani na izvlačenju tijela.

Izvršen je uviđaj, tijelo je prevezeno u mrtvačnicu u Univerzitetsku bolnicu Foča, a obdukcija će biti izvršena sutra po naredbi Okružnog javnog tužiteljstva Trebinje.

Dalji rad na rasvjetljavanju navedenog događaja je u tijeku, navodi se u priopćenju fočanske policije.

Dežurni tužitelj nadležnog tužiteljstva naložio je da policijski službenici poduzmu sve mjere i radnje na dokumentiranju navedenog događaja.

Dnevnik.ba

27. lipanj 2022 05:07