StoryEditor
Prepadi i prijetnje

Muž i žena imali razrađeni plan: Ona namami za seksualne usluge pa se on pojavi s noževima...

Piše desk  /  09.11.2021., 14:06h
Od prije je poznata policiji.

Policija u Nišu uhitila je djevojku M. Z. (29) zbog razbojstva nakon što je, kako se sumnja, od mladića starog 26 godina ukrala novac uz prijetnju nožem.

Ona je, kako saznaju, s mladićem S. M. imala dogovor radi pružanja seksualnih usluga, a njih dvoje našli su se 5. studenog na groblju u selu Popovac. Tada je djevojka izvadila nož i uz prijetnju uzela od S. M. 20.000 dinara, što je on prijavio policiji.

Djevojka M. Z. poznata je, inače, policiji i od ranije.

Niška policija uhitila je 2014. godine nju i njenog nevjenčanog supruga zbog sumnje da su opljačkali jednog Nišliju i Leskovčanina.

Kako je tada utvrđeno, M. Z. bi namamila oštećene ponudama na seks, a kada bi došli u kuću, iz druge sobe bi se pojavljivao njen muž s noževima u rukama.

– Leskovčaninu je poslala SMS poruku i ponudila mu seksualne usluge navodeći da je broj dobila od njegovog poznanika. Kada je došao u dogovoreno vrijeme, zaključala je vrata, a onda je izašao njen muž vičući: “Došao si da mi j…. ženu? Je l’ znaš da je to moja žena?”. Zatim su oboje napali žrtvu i prijetili da će mu ubiti obitelj. Njen suprug je podivljao kada je vidio da čovjek kod sebe ima samo 3.200 dinara. Vikao je: “Zar si s toliko novca mislio da je j… ? Uplašeni Leskovčanin je priznao da u vozilu ima još 12.500 dinara i mobilni telefon, što su oni uzeli. Zaprijetili su mu da će ga ubiti ako ih prijavi, ali je on to učinio poslije 10 dana – navode sugovornici Kurira.

Ustanovljeno je da Leskovčanin nije bio jedina njihova žrtva, jer je slično prošao i jedan Nišlija.

– Taj čovjek je i ranije koristio usluge M. Z. pa mu nije bila sumnjiva njena ponuda da ponovo dođe. Rekla mu je da kupi dvije litre piva, da će se lijepo zabaviti, ali je prošao isto kao i Leskovčanin. Prostitutka i njen nevjenčani suprug su mu zaprijetili da će ga odvesti u obližnji park Bubanj da mu iskopaju grob, da će mu poslati kriminalce ako im ne da novac. On kod sebe nije imao para, pa su mu uzeli mobilni telefon. Krenuli su s njim vozilom da navodno posudi novac od prijatelja, ali se sjetio da u vozilu ima 5.000 dinara što im je dao uz obećanje da će donijeti još. Oni su s tim parama otišli u kladionicu. Nastavili su mu slati poruke, tražiti ostatak novca i prijetiti, a prestali su tek kada je zaprijetio da će ih prijaviti – ističe sugovornik.

M. Z. je za ovo djelo dobila godinu i devet mjeseci zatvora, a na slobodu je izašla 2017. godine, prenosi Blic.

Dnevnik.ba

01. veljača 2023 17:23