StoryEditor
duisburg

Muškarac iz BiH ubijen dva dana nakon Uskrsa, njemačka policija nudi 4.000 eura za informacije o zločinu

Piše desk  /  05.05.2022., 07:35h
Muškarac iz BiH ubijen je u Duisburgu. Sada policija traga za počiniteljima, a Državno odvjetništvo u Duisburgu ponudilo je nagradu od 4.000 eura za informacije koje bi dovele do uhićenja osumnjičenika.

Kako se navodi u priopćenju policije, u utorak nakon Uskrsa (19. travnja), 53-godišnji stanovnik Duisburga Mirsad Delić pronađen je teško ozlijeđen u svom stanu na uglu ulica Ottostrasse i Mathildenstrasse u gradskoj četvrti Marxlohu.

Prije toga su kolege s posla prijavili njegov nestanak i alarmirali policiju.

Službenici su muškarca iz BiH zatekli u stanu samog, bez svijesti i s teškim ozljedama glave. Odmah mu je pružena liječnička pomoć i hospitaliziran je. Dva dana kasnije (21. travnja) podlegao je ozljedama, a da nije došao svijesti.

Naknadno je vještačenje pokazalo da je uzrok smrti zacijelo nekoliko udaraca u glavu muškarca.

Od tada Povjerenstvo za ubojstvo u Duisburgu istražuje i rasvjetljava okolnosti zločina. To je teško jer je pokojnik – čija žena i sin žive u BiH – živio vrlo povučeno. Istražitelji pretpostavljaju da je 53-godišnjak teško ozlijeđen u noći s Uskrsnog ponedjeljka (18. travnja, 23 sata) na utorak (19. travnja u 7 sati).

Policija traga za svjedocima koji su u vrijeme zločina na kućnoj adresi Mirsada Delića vidjeli sumnjiva lica ili vozila.

Odjel za ubojstva prima dojave na broj 0203 2800.

Sljedećih dana istražitelji će dijeliti letke sa slikom pokojnika u gradskoj četvrti Marxlohu i okrugu Hambornu u potrazi za svjedocima, piše Fenix magazin.

Dnevnik.ba

02. listopad 2023 06:42