StoryEditor
alabama, sad

Muškarac donosio cvijeće na grob svoje preminule zaručnice pa uhićen

Piše desk  /  26.02.2022., 07:31h
"Svaki građanin ima pravo podnijeti kaznenu prijavu ako postoje razumni razlozi za vjerovanje u to da je počinjeno kazneno djelo."

Amerikanac Winston Hagans je priveden u policijsku postaju u Auburnu u američkoj saveznoj državi Alabama jer je redovito odnosio cvijeće na grob svoje pokojne zaručnice.

Winstonova zaručnica Hannah Ford poginula je u prometnoj nesreći  u siječnju 2021., samo mjesec dana nakon što se zaručila. Hagans je napravio drvenu kutiju koju je ukrasio cvijećem i fotografijama njih dvoje i odnio je na grob.

Nastavio je donositi cvijeće, no netko je s groba stalno uklanjao cvijeće koje je Winston donosio. Naposljetku se ispostavilo kako je to bio otac pokojne Hannah koji nikad nije odobravao njihovu vezu. Otac je čak zabranio Winstonu da dođe na pogreb njegove kćeri.

Naposljetku je otac Hannah Ford zatražio nalog za uhićenje zbog, kako je u nalogu navedeno, ostavljanja “smeća” na grobnici, prenosi Fenix.

U priopćenju policijske uprave u Auburnu stoji: U Alabami su određena grobna mjesta u vlasništvu i pod kontrolom obitelji pokojnika i stoga su privatno vlasništvo. Svaki građanin ima pravo podnijeti kaznenu prijavu ako postoje razumni razlozi za vjerovanje u to da je počinjeno kazneno djelo. Osoba optužena u ovom slučaju predala se Policijskoj upravi Auburn 24. siječnja 2022. nakon što je drugi građanin potpisao nalog za uhićenje.

Suđenje je zakazano za ožujak, ali Hagans se nada da će optužbe protiv njega na kraju biti povučene. S ocem svoje preminule zaručnice više nije razgovarao.

Dnevnik.ba

17. travanj 2024 00:57