StoryEditor
produžio dalje

Mrtav pijan se automobilom zabio u policajca na motoru na autocesti kod Zagreba

Piše desk  /  04.07.2022., 13:42h

Policija je objavila detalje sinoćnje nesreće na autocesti A1 kod Zagreba.

"Jučer, 3. srpnja oko 20:15 je 56-godišnjak upravljao osobnim automobilom marke Škoda Octavia zagrebačkih registarskih oznaka na autocesti A1 desnim prometnim trakom u smjeru Zagreba. Tijekom vožnje je iz za sada neutvrđenog razloga skrenuo na zaustavni trak i naletio na zaustavljeni službeni policijski motocikl marke BMW na kojem je u tom trenutku sjedio policijski službenik Policijske uprave zagrebačke te su od jačine naleta odbačeni na teren s istočne strane", piše policija.

"Vozač osobnog automobila Škoda Octavia se nije zaustavio na mjestu prometne nesreće, odnosno nastavio se kretati, međutim, spriječen je u daljnjem bijegu u suradnji s građanima nedaleko od mjesta događaja.

Alkotestiranjem muškarca uređajem Drager utvrđena mu je koncentracija alkohola 1.91 g/kg, a ozlijeđenom je policijskim službeniku liječnička pomoć pružena u Klinici za traumatologiju gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđen. Protiv 56-godišnjaka će Općinskom državnom odvjetništvu u Zagrebu biti podnijeta kaznena prijava zbog kaznenih djela izazivanja prometne nesreće i nepružanja pomoći.

Dnevnik.ba

23. travanj 2024 19:47