StoryEditor
nevjerojatno

Motociklist udario jelena pri brzini od gotovo 90 km/h. Ljudi u nevjerici, ali neki su ga napali zbog jedne stvari

Piše desk  /  11.11.2022., 11:55h

Video je na YouTube postavio MassRider. Vozio je Yamahu FJR 1300 iz 2014. na cesti Blue Ridge Parkway. Na sreću, vozač je prošao dobro. Brzina motocikla u trenutku nesreće bila je 87 km/h, a prava je sreća da vozač nije pao.

Na YouTube kanalu MassRider pojavio se video užasnog trenutka kada je jedan motociklist 'pokupio' jelena. Vozio je Yamahu FJR 1300 iz 2014. na cesti Blue Ridge u SAD-u brzinom od 87 km/h kad mu je u jednom zavoju istrčala ova životinja. Nije imao vremena reagirati i sudar je bio neminovan. Nakon sudara motociklist je srećom uspio zadržati kontrolu nad motorom te je nastavio voziti, iako je pretrpio štetu na prednjem dijelu. Također, čini se da je jelen teško ozlijeđen, a nije poznato je li preživio.

Ispod ove snimke pojavili su se brojni komentari.

"Bravo što si uspio motor uspio držati uspravnim. Zastrašujuće kako se brzo dogodilo. Nisam ga uopće vidio."

"Lekcija za mene i vjerojatno za druge je da uvijek nosite zaštitnu opremu bez obzira na to koliko je primamljivo skinuti za pauzu ili ako je jako vruće."

"U trenu se život može promijeniti. Drago mi je da si dobro i nadam se da su ti ruke dobro."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Neki korisnici su ga kritizirali jer nije nosio rukavice.

"Nesretnik! I Sretnik! Ali ozbiljno, nosite i rukavice! Sve ostalo imate po propisima", savjetovao je jedan korisnik YouTubea, prenosi net.hr.

Dnevnik.ba

20. travanj 2024 21:29