StoryEditor
bolna godišnjica

Mlada Hrvatica iz Njemačke podsjetila na obiteljsku tragediju: "Moj život nikad neće biti tako dobar kao što je bio s vama"

Piše desk  /  14.07.2022., 10:12h

Maribel se iz Hrvatske vratila nekoliko dana ranije i to joj je spasilo život.

Prošlo je šest godina od tragične smrti hrvatske obitelji Majić Todt na autocesti A7 kod Kassela u kojoj su život izgubili majka, otac i njihova kćer. Njihova starija kćer i sestra, 20-godišnja Maribel se na svom Instagramu prisjetila tragičnog dana, života sa svojom obitelji i otkrila kako se osjeća. Pritom je objavila video s isječcima sretnih trenutaka, ali i posljednju poruku upućenu majci te fotografiju posljednjeg počivališta svojih roditelja i sestre, prenosi Fenix magazin.

 – 6 godina.. kad kažem zvuči tako nerealno, baš kao i cijela ova situacija. Na današnji dan (12. srpnja) prije točno 6 godina napustili ste moj život i odnijeli veliki dio mog srca i života sa sobom. Bili ste i još uvijek ste najvažniji ljudi u mom životu i nikada neće biti dana kada će mi vaša smrt biti laka. Htjela bih reći da moj život postaje bolji, ali nikada neće biti tako dobar kao što je bio s vama. Tako da ne mogu to reći dovoljno često, ali radujem se danu kada ćemo se ponovno moći zagrliti, napisala je Maribel Todt uz objavu na svom Instagram profilu u utorak, 12. srpnja.

Maribel je model, a njemačkoj javnosti je postala poznata kad se 2020.godine natjecala u njemačkom showu “Germany’s Next Topmodel 2020”. Tad je otkrila i kako se iza njezine ljepote i karijere modela krije zastrašujuća prošlost.

Podsjetimo, Maribel je u teškoj prometnoj nesreći 2016. godine izgubila oca Antu Majića Todta (+53), majku Beatrix (+53) i mlađu sestru Aureliu (+11).

Nesreća se dogodila na autocesti A7 kod Kassela. Majka, otac i kći Aurelia su se automobilom vraćali s godišnjeg odmora u Hrvatskoj u njemački Bad Zwischenahn. Obitelj je sjedila u automobilu u prometnoj gužvi na autocesti kad je kamion težak nekoliko tona velikom brzinom uletio u prometni zastoj i prevrnuo se na njih. Obitelj nije imala šanse za preživljavanje, na mjestu su poginuli.

Maribel se iz Hrvatske vratila nekoliko dana ranije i to joj je spasilo život.

– Ta mi je nesreća promijenila život i psihički me uništila, izjavila je Maribel.

Nakon nesreće preselila se u Sjevernu Rajnu-Vestfaliju kod bake koja danas ima 88 godina. – Prvih pola godine od nesreće mi je bilo loše, drugih pola godine je bilo koliko toliko dobro, ali onda je nastala faza koja me emocionalno uništila. Morala sam potražiti psihološku pomoć i to je trajalo godinu i pol, rekla je Maribel svojedobno za njemačke medije.

Danas živi u Mühlheimu an der Ruhr s bakom, bavi se modelingom, i dalje svakodnevno misli na svoje roditelje i sestricu, objavljuje njihove fotografije na svom Instagram profilu na kojem je prati više od 163 tisuće pratitelja.

– Koristim Instagram kao svoj osobni emocionalni dnevnik, nekako mi to pomaže u životu, otkrila je.

Dnevnik.ba

08. kolovoz 2022 16:18