StoryEditor
detalji zločina

Manijak je jučer upao u više vozila, dječaka je ubio jer otac nije htio zaustaviti automobil?

Piše desk  /  15.11.2021., 11:31h
Nakon što se vozač iz straha nije zaustavio kada ga je Borivoje Tešović (54) jučer pokušao zaustaviti, napadač je pucao na automobil i ubio njegovog devetogodišnjeg sina, saznaje Srpskainfo.

Izvor Srpskainfo otkriva detalje krvavog pohoda Tešovića i kako je izbjegnuta još veća tragedija.

Koji je motiv i zbog čega je Tešović odlučio pucati po ljudima zasad nije poznato, ali mještani pričaju da ovakav zločin se ne pamti.

– Sve je krenulo u nedjelju oko 15 sati kada je Tešović u mjestu Zavait izašao na lokalnu cestu naoružan puškom i zaustavio vozilo. Kada je vozač vidio da stoji na cesti i da u ruci ima pušku odlučio je stati. Tešović je zatim ušao u vozilo i zaprijetio mu puškom i naredio da ga vozi do njegove kuće – otkriva izvor Srpskainfo.

Prema njegovim riječima, vozač ga je iz straha odvezao, a Tešović je iz kuće uzeo još jednu pušku i bombu i naredio toj osobi da ga vozi natrag. Vozač je zatim obavijestio policiju o događaju i veliki broj policajaca je upućen na lice mjesta u potrazi za manijakom.

– Nakon toga je opet na lokalnoj cesti pokušao zaustaviti drugo vozilo. Vozač je bio sa sinom u vozilu i kada je vidio naoružanog čovjeka, uplašio se i nije stao nego je pokušao pobjeći. Tešović tada iz puške kreće pucati prema vozilu. Tada je nesretni dječak pogođen i usmrćen – ističe sugovornik portal Srpska info..

Odmah je o ovom događaju obaviještena policija i na lice mjesta upućene su sve raspoložive policijske snage i pripadnici Jedinice žandarmerije.

– U međuvremenu je stigla i nova prijava policiji. Jedan od mještana je prijavio da je vozeći automobil primijetio neku barikadu na cesti i kada je izašao iz vozila da je skloni, prišao mu je Tešović s puškom i naredio da ga vozi prema Čelebiću – kaže izvor Srpskainfo.

Dodaje da se policija odmah zaputila na to mjesto i da je lociran u lovačkom domu.

– Policija je blokirala sve ulice i onemogućila mu da pobjegne. Pokušali su pregovarati s njim i uvjeriti ga da se preda, ali je Tešović to odbijao. Oko ponoći je pokušao baciti bombu na pripadnike žandarmerije, ali su ga oni ubili u tom pokušaju – ističe izvor..

Mještani sela Zavait i okolnih sela danas su u šoku zbog ovog događaju i ističu da je Tešović navodno imao psihičkih problema, ali da nitko nije mogao očekivati da ovakvo što...

Dnevnik.ba

15. travanj 2024 17:38