StoryEditor
tragedija

Maloljetnik iz Prijedora poginuo u sudaru dva motocikla

Piše desk  /  06.11.2022., 14:24h

Maloljetnik iz Prijedora preminuo je od ozljeda koje je zadobio u prometnoj nesreći u kojoj su se sudarila dva motocikla. Naknadno su se sudarila još dva motocikla

Do prometne nesreće došlo je 28. listopada u večernjim satima, sudjelovali su motociklisti A. L, koji je na mjestu preminuo, A. N. i K. Č.

Izvor blizak istrazi rekao je da je uzrok nesreće bilo pretjecanje te da su se tri motocikli kretali magistralnom cestom prema Sanskom Mostu.

"Na jednom dijelu puta krenuli su pretjecati vozilo ispred sebe kada je iz suprotnog pravca naišao četvrti motocikl, skuter Peugeot. Navodno, na skuteru nije bilo upaljeno svjetlo pa ga ostali motociklisti nisu ni vidjeli. Došlo je do izravnog sudara Peugeot i Gilere, a oba vozača su pala na asfalt", rekao je ranije izvor iz istrage.

Dodaje da je nakon stravičnog sudara “far u far”, K. Č. naletio na kotač jednog od dva motocikla pri čemu se njegov motor Piaggio zanio i K. Č. je pao, ali srećom bez teških posljedica.  A. N. je prebačen u UKC RS u Banjoj Luci, piše Glas Srpske.

Dnevnik.ba

24. travanj 2024 10:31