StoryEditor
"iznenađena sam"

Majka ubojice iz Teksasa: Moj sin je bio usamljen, ali ne i nasilan

Piše desk  /  26.05.2022., 08:06h

Napadač Salvador Ramos (18) je mrtav i vjeruje se da je djelovao sam. Ramos je ubio djecu u dobi od 7 do 10 godina. Zabarikadirao se u jednu od učionica i počeo pucati po djeci i učiteljicama

Majka napadača koji je u Teksasu ubio 19 djece i dvoje nastavnika je rekla kako je njezin sin bio usamljen, ali ne i nasilan. Salvador Ramos (18) je, podsjetimo, pucao u osnovnoj školi u Uvaldeu u Teksasu i ubio djecu u dobi od 7 do 10 godina. Nakon što je policija stigla u školu upali su u učionicu i upucali Ramosa.

Ramos je kupio dvije poluautomatske puške nedugo nakon svog 18. rođendana. Prvo je pucao u svoju baku Celiju Gonzalez (66) koja je u bolnici i bori se za život.

Majka napadača Adriana Reyes tvrdi za Daily Mail kako je iznenađena da je njezin sin upao u školu i pucao. Rekla je kako se njezin sin "držao za sebe" te kako nije imao puno prijatelja no kaže kako ona i sin nisu bili u lošim odnosima. Nije htjela komentirati tvrdnje da je ona ovisna o drogama te da ju je sin napustio i otišao živjeti s bakom. 

Jedna od ubijenih učenica u masakru u Teksasu bila je kći policajca koji je među prvima došao na mjesto zločina. Felix i Kimberly Ramos su se fotografirali zajedno sa svojom kćeri nekoliko sati prije zločina.

Djevojčica (10) je dobila počasnu nagradu škole. Uskoro nakon toga njezini su roditelji snimljeni kako zagrljeni plaču ispred škole nakon što su saznali da im je kći mrtva. Felix Rubio je bio tada na dužnosti i stigao je među prvima na mjesto pucnjave. Dan kasnije Felix je rekao kako traži da se konačno pronađe rješenje za nasilje i po pitanju oružje te je naglasio kako ne želi da njegova kćer "postane samo broj", prenosi 24sata.hr.

Dnevnik.ba

16. travanj 2024 13:11