StoryEditor
gradačac

Mafijaši se opirali uhićenju, policajac ranjen i hospitaliziran. Dvojac uhićen, za trećim se traga...

Piše desk  /  16.10.2022., 07:27h

Tijekom akcije uhićenja nekoliko osoba iz kriminalnog miljea u Gradačcu sinoć, došlo je do pucnjave u kojoj je ranjen jedan policajac na službenom zadatku. Klix.ba javlja da su dvije osobe uhićene, dok se za trećom traga.

Iz županijske policije nisu otkrivali previše detalja  o ovom slučaju, ali su potvrdili da su na području Gradačca, pri vršenju službenih poslova i zadataka, kriminalno aktivne osobe otvorile vatru u pravcu policijskih službenika.

Jedan policijski službenik je zadobio ozljede te je prevezen na Sveučilišni klinički centar (SKC) u Tuzli gdje mu se pruža liječnička pomoć. Kako je potvrđeno za Klix.ba, riječ je o policijskom službeniku inicijala J.O.

"Pacijent inicijala J.O. hospitaliziran je u Jedinici intenzivne terapije Klinike za anesteziologiju i reanimatologiju zbog višestrukih ozljeda, dijagnostika je i dalje u tijeku", kazala je glasnogovornica tuzlanskog SKC-a Ersija Aščerić – Mujedinović.

Prema neslužbenim informacijama, na području Gradačca sinoć je trebala biti izvedena akcija uhićenja nekoliko osoba iz kriminalnog miljea koje policija sumnjiči za teška kaznena djela.

Međutim, u klinču, grupa koja je trebala biti uhićena, otvorila je vatru na policijske službenike, a jedan od njih, zadobio je ozljede nastale hicima iz vatrenog oružja. Nije životno ugrožen.

S druge strane, prema informacijama neslužbeno potvrđenim za Klix.ba, dvojica napadača su uhićena, dok se za trećim i dalje traga.

Dnevnik.ba

18. travanj 2024 16:56