StoryEditor
pokušaj ubojstva

Jeziv zločin u BiH: Pijan ranio suprugu iz lovačke puške, nesretna žena bori se za život

Piše desk  /  31.10.2022., 11:13h

Dobojlija D.M. uhićen je zbog sumnje da je pokušao ubiti svoju suprugu A.M.

Dobojska policija uhitila je D.M. iz tog grada zbog sumnje da je u pijanom stanju pokušao ubiti svoju suprugu A.M. koju je ranio hicem iz lovačke puške.

Zločin se dogodio u subotu oko 1.30 sati i nesretnoj ženi je pomoć ukazana u Općoj bolnici "Sveti apostol Luka" u Doboju, a potom je prevezena u Univerzitetski klinički centar Republike Srpske gdje se bori za život.

U UKC navode da je primljena u Urgentni centar i hospitalizirana je u Klinici za anesteziju i intenzivno liječenje, prenosi UNA.

"Prema riječima dr. Dragana Rakanovića, načelnika Klinike, pacijentica je primljena s ozljedama grudnog koša i trbuha. Operativno je zbrinuta u dobojskoj bolnici, a zatim u UKC. Priključena je na aparate za mehaničku ventilaciju i životno je ugrožena. Sve dalje prognoze u vezi njenog zdravstvenog stanja su neizvjesne", navode u UKC Republike Srpske.

U PU Doboj navode da je D.M. uhićen zbog sumnje da je počinio kazneno djelo pokušaj ubojstva.

"Osumnjičeni je svojoj supruzi A.M. upotrebom lovačke puške nanio teške tjelesne ozljede opasne po život. Izvršenim alkotestiranjem kod D.M. je utvrđeno prisustvo alkohola u organizmu od 2,26 promila", navode u policiji.

Motiv i okolnosti zločina nisu poznati i predmet su daljnje istrage.

Dnevnik.ba

31. siječanj 2023 04:52