StoryEditor
Tragična nesreća

Jedna osoba poginula kod Prijedora, maloljetnik teško ozlijeđen: ‘Tri mladića projurila su na skuterima, ubrzo se čuo lom... Bilo je jezivo‘

Piše desk  /  29.10.2022., 09:28h

Prijedorčanin A.L. poginuo je u teškoj prometnoj nesreći koja se kasno sinoć dogodila u mjestu Tukovi kod Prijedora, dok je jedan maloljetni motociklist teško ozlijeđen.

U nesreći su sudjelovala trojica motociklista - stradali A.L, ozlijeđeni maloljetnik, te Prijedorčanin K.Č, priopćeno je iz Policijske uprave Prijedor.

Ozlijeđeni maloljetnik prevezen je na Univerzitetski klinički centar Republike Srpske, a policija je obavila uviđaj na mjestu nesreće.

"Policijska uprava Prijedor apelira na sve vozače da poštuju prometna pravila i propise, a poseban apel upućujemo biciklistima i motociklistima da se pridržavaju propisanih pravila sudjelovanja u prometu i da budu oprezni prilikom kretanja u nepovoljnim vremenskim uvjetima kada su mokri kolovozi", navode u Policijskoj upravi Prijedor.

Portal "Info Prijedor" navodi da je do nesreće došlo kada su se sudarila tri skutera.

Svjedok događaja ispričao je za spomenuti portal da su mladići brzo vozili iako je bila velika magla.

"Projurili su pored mene tri mladića na skuterima prema Žegeru. Iako je bila magla, brzo su vozili i preticali su jedno vozilo i nedaleko od tog mjesta čuo se prasak i lom. Jedan mladić je ležao na cesti, dok je drugi završio u kanalu pored puta. Bilo je jezivo", rekao je za Info Prijedor očevidac koji je htio ostati anoniman.

Dnevnik.ba

13. travanj 2024 21:06