StoryEditor
monstruozni zločin

Javio se svjedok koji tvrdi da zna motiv ubojstva u Banjoj Luci

Piše desk  /  03.12.2022., 14:41h

Dalibor Mandić (36) do detalja je isplanirao monstruozno ubojstvo Ariela Bogdanovića (28) koje je počinio sinoć u blizini Studentskog doma u Banjoj Luci, otkriva Srpskainfo.

Izvor portala Srpskainfo pojasnio je kako je Mandić do detalja isplanirao ubojstvo koje je potreslo Banju Luku.

Mandić i Bogdanović su bili zaposleni u jednoj banjalučkoj firmi i poznavali su se, ali je ubojici smetalo to što se radne kolege nisu htjele družiti s njim.

– Upravo ta izopćenost na poslu je motiv ubojstva. On je jučer ranije završio na poslu i otišao je kući po ruksak u koji je stavio rezervnu odjeću, te je ponio i nož. Zatim je ruksak skrio u kampusu i otišao čekati Bogdanovića kada krene s posla – otkriva izvor Srpskainfo.

Kada je Bogdanović završio s poslom i krenuo kući, ubojica ga je pratio te ga prvi put napao kod tržnog centra.

– Tu je nasrnuo na njega i ubo ga nožem. Nesretni mladić tada pokušava pobjeći od ubojice i trči prema benzinskoj crpki. Zbog uboda je vjerojatno već bio slab i tu je pao, a zatim mu je Bogdanović prišao i više ga puta ubo nožem pred brojnim svjedocima – kaže sugovornik Srpskainfo.

Dodaje da nakon toga Mandić bježi u dvorište studentskog kampusa, gdje je ranije sakrio ruksak.

– Tu se presvlači, a crveni duks i drugu odjeću baca u kantu za smeće. Zatim bježi prema stanu u kojem je živio – ističe sugovornik i dodaje da je nož bacio u Vrbas gdje će ga danas tražiti ronioci.

Prema njegovim riječima, policija je uz pomoć snimki s kamera rekonstruirala njegovo kretanje i pronađen je u stanu u naselju Starčevica, gdje je i uhićen.

Dnevnik.ba

21. travanj 2024 10:45