StoryEditor
netko mu smjestio?

Istražitelji sumnjaju da incident u kojem je Baldwin upucao snimateljicu nije bio slučajan?

Piše desk  /  27.10.2021., 17:33h
Policija Santa Fea moli one koji imaju moguće korisne informacije da im se jave. Nisu odbacili mogućnost namjernog i planskog režiranja smrti snimateljice i redatelja, koji je ranjen, ali se oporavlja

New York post piše da istražitelji nisu odbacili mogućnost da nesretni slučaj u kojem je glumac Alec Baldwin upucao snimateljicu zbog čega je ona umrla i nije bio slučajan. Još uvijek nitko nije uhićen niti optužen, ali i dalje se uzima u obzir da je moguće da je netko to sve pomno planirao.

"Mnogo toga kruži internetom, pa ako i ljudi imaju informacije trebali bi javiti obavezno nama. Mi ćemo provjeriti svaku vrijednu informaciju", rekao je Juan Rios, osoba zadužena za odnose s javnošću Santa Fe policije.

Ian A. Hudson, glumac u filmu 'Rust', ispričao je da je snimanje bilo 'opasno po život'. Bio je prestravljen za vrijeme snimanja scene u kojoj drugi ubijaju njegov lik odmetnika koristeći pritom 20 pištolja i dvije puške - sve redom pravo oružje.

 "Svi u snimateljskoj ekipi bili su zaštićeni štitovima, kao i kamera. Samo leća kamere je probijala kroz zaštitu ", rekao je Hudson.

Dnevnik.ba

25. travanj 2024 20:21