StoryEditor
policija uhitila počinitelje

Incident na granici Srbije i Hrvatske: “Probio je rampe, čuli smo i pucnjavu“

Piše desk  /  06.02.2022., 07:33h
U subotu navečer nekoliko počinitelja je pokušalo prijeći granični prijelaz Batina između Srbije i Hrvatske, počinitelji su uhićeni, a kriminalistička istraga je u tijeku.

Kod graničnog prijelaza u Baranji došlo je u subotu do proboja granice, potvrdili su za 24sata.hr iz policije. Istraga je u tijeku.

"Imamo uhićene osobe. Kriminalistička istraga se nastavlja. Pokušali su izaći ili ući iz Republike Hrvatske preko graničnog prijelaza u Baranji, to je spriječeno i čekamo rasplet situacije", rekao je glasnogovornik policije Osječko-baranjske županije Zoran Kon.

Od svjedoka se doznaje da je uhićen jedan muškarac koji je pronađen u Čemincu. Navodno su se ispaljivali i hici iz vatrenog oružja.

"Bili smo u Čemincu u jednom kafiću. Sjedio sam s društvom kad smo odjednom ugledali veliki broj policijskih vozila kako juri prema Batini, čuli smo ispaljene hice s obje strane. Odmah smo nazvali prijatelja koji je u Batini, a on nam  je ispričao što se dogodilo, da je netko pokušao probiti granicu. Probio je rampe i pokušao ući na hrvatski teritorij", ispričao je čitatelj 24sata.hr.

Dnevnik.ba

18. travanj 2024 00:12