StoryEditor
Detalji tragedije kod Tuzle

Ilija ubio Janju hicem iz pištolja pa presudio sebi, obitelj u šoku: ‘Govorio je da je spreman ići u dom za stare osobe‘

Piše desk  /  22.08.2022., 13:45h

Utvrđen je identitet supružnika čija su tijela jutros pronađena u štali u prigradskom naselju kod Tuzle. Riječ je o Iliji i Janji Josipović

Dva beživotna tijela jutros su pronađena u štali koja se nalazi u neposrednoj blizini kuće u prigradskom naselju Ljepunice kod Tuzle. Prema dosadašnjim rezultatima istrage, riječ je o obiteljskoj tragediji u kojoj je suprug prvenstveno ubio suprugu, nakon čega je počinio samoubojstvo.

Tragični čin odvio se iza devet sati, a za veoma kratko vrijeme na mjestu događaja stigla je medicinska pomoć skupa s policijom, ali je, nažalost, konstantirana smrt obje osobe.

Prema informacijama do kojih je došao portal Klix.ba, riječ je o Iliji (81) i Janji (76) Josipović koji su bili starije životne dobi, a ubojstvo i samoubojstvo počinjeno je iz pištolja.

Policijski službenici trenutno obavljaju uviđaj na mjestu događaja, a ispred kuće se nalaze i članovi šire obitelji.

U nevjerici promatraju sve što se odvija u njihovoj neposrednoj blizini.

“Bio sam u srijedu kod njih, sve je bilo sasvim normalno. Ništa nije ukazivalo na to da će se dogoditi tragedija. Govorio mi je da je spreman (Ilija, op.a.) ići u dom za stare osobe. Iznenađen sam ovim što se dogodilo”, kazao je jedan od rođaka koji se nalazi u neposrednoj blizini kuće.

Drugi rođak nam je potvrdio da ga je iznenadio Ilijin čin, navodeći da je obitelj lijepo živjela te da su bili u mirovini.

Dnevnik.ba

13. travanj 2024 02:00