StoryEditor
neredi

Huligani u Mostaru palicama napali više osoba, a onda porazbijali stakla na kladionici

Piše desk  /  05.09.2022., 11:18h

Na mjesto događaja upućene su patrole policije koje su utvrdile da su navedene osobe palicama i drugim predmetima oštetile kladionicu Sport Plus Win i UO Qvatro, te da su tjelesno ozlijedili M. G. (1969.) iz Mostara, nanijevši mu neutvrđen stupanj ozljeda

Društvenim mrežama kruže snimke nadzornih kamera koje su uhvatile trenutak huliganskih nereda jučer u večernjim satima u mostarskom naselju Opine kada je grupa nepoznatih osoba 'uletjela' u objekt i palicama napala osobe koje su tu sjedile.

Napadnuti su, prema videosnimci, pobjegli prije fizičkog obračuna, a deblji kraj je izvukao mladić koji je izišao iz kladionice, prenosi Hercegovina.info.

Snimka završava razbijanjem stakala na obližnjoj kladionici koja, sasvim smo sigurni, nikom ništa nisu radila. Također, u tom trenutku se može primijetiti veći broj osoba koje su se zatekle u kladionici tijekom huliganskog napada, a neki od njih su pobjegli.

O sukobima se oglasio i MUP HNŽ.

"4. 9. 2022. godine PS Mostar Centar su izvjestili građani da grupa maskiranih osoba pravi nered, te da lupaju stakla na kladionici Sport Plus Win u Opinama. Na mjesto događaja upućene su patrole policije koje su utvrdile da su navedene osobe palicama i drugim predmetima oštetile kladionicu Sport Plus Win i UO Qvatro, te da su tjelesno ozlijedili M. G. (1969.) iz Mostara, nanijevši mu neutvrđen stupanj ozljeda. Maskirane osobe su s mjesta događaja pobjegle vozilima marke BMW zlatne boje, Renault Clio tamno plave boje i Golfom II crvene boje. U potragu za počiniteljima uključene su sve patrole", kazali su.

Dnevnik.ba

19. travanj 2024 19:19