StoryEditor
užas

Hrvatica rodila u Mađarskoj i ostavila bebu u vinogradu. Dijete umrlo, sve je priznala policiji

Piše desk  /  17.06.2022., 15:14h

Hitna pomoć je stigla u vinograd dok je dijete još bilo živo. Helikopterom hitne pomoći prevezena je beba u bolnicu, ali je nažalost kasnije preminula.

Hrvatska policija u noći je 16. lipnja izvijestila mađarske kolege da u bolnici u Osijeku zbrinjava ženu koja je prethodno poslijepodne vjerojatno rodila dijete u Mađarskoj, a potom ga tamo ostavila

Mađarski policajci objavili su detalje drame koja se odvijala jučer kad su pokušavali spasiti jednu bebu. Naime, Hrvatica iz Baranje rodila je dijete u mađarskom vinogradu i ostavila ga na tlu. 

Pobjegla je u Osijek i završila u bolnici gdje su liječnici shvatili što se događa te alarmirali sve nadležne službe. Uz sve napore i hitnu intervenciju mađarske policije, bilo je prekasno, prenosi Start.

Hitna pomoć je stigla u vinograd dok je dijete još bilo živo. Helikopterom hitne pomoći prevezena je beba u bolnicu, ali je nažalost kasnije preminula.

- Naš je posao ne samo fizički nego nerijetko i psihički zahtjevan. Pogotovo kada uz svu tu našu borbu i odlučnost na kraju izgubimo, a bili smo toliko blizu da spasimo život. 31-godišnja žena s hrvatskim državljanstvom, koja je dijete rodila u Mađarskoj i ostavila ga u vinogradu te pobjegla u Osijek prekasno se pokajala i ispričala užasnu priču našim hrvatskim kolegama - napisali su mađarski policajci na društvenim mrežama i dodali kako je ovo jedna od najmračnijih priča koju su ikad podijelili.

Dnevnik.ba

02. prosinac 2023 22:52