StoryEditor
prevarant iz barija

Ginekolog snimljen u hotelskoj sobi s pacijenticom: "Samo dođi, ovo će ti podići imunitet"

Piše desk  /  25.11.2021., 14:34h
Nakon seks skandala, liječnik je podnio ostavku, a javilo se još 15 žena koje tvrde da su žrtve njegovih ‘seks tretmana‘

Talijanski liječnik, poznat pod nadimkom 'dr. Čarobna frula', podnio je ostavku nakon što je uhvaćen polugol u hotelskoj sobi s "pacijenticom" kojoj je ponudio da joj bolest izliječi seksom, piše Jutarnji.hr.

Dr. Giovanni Miniello (60), ginekolog iz Barija, bio je meta tajne TV istrage te je glumici koja se predstavljala kao pacijentica rekao da ima HPV, spolno prenosivi virus koji može uzrokovati rak, unatoč njezinu negativnom Papa testu.

Miniello je 'pacijentici' rekao da će joj seks s njim, koji je cijepljen, pojačati imunitet na virus. Talijanskog liječnika i njegovu prijevaru otkrio je istraživački tim informativnog programa "Le Lene" nakon što se jedna 33-godišnja žena požalila da liječnik svojim pacijenticama nudi 'tretmane seksom'.

Žena, koja se predstavila kao Anna Maria, izjavila je da se konzultirala s dr. Miniellom o tome zašto ne može zatrudnjeti, a on joj je rekao da ima znakove HPV-a, unatoč negativnom Papa testu.

"Spasio sam mnoge žene od raka. Sve one s kojima sam odradio 'seks terapiju' bile su negativne nakon toga", navodno joj je rekao dr. Miniello.

Anni Mariji je to bilo jako sumnjivo pa je odlučila kontaktirati talijanske novine La Repubblica, navodeći da je Miniello neprimjereno dirao njezine grudi i rekao joj da voli žene s malim grudima.

Kada ga je kontaktirala u vezi rezultata testa, šokirao ju je njegov prijedlog da spava s njim kako bi je izliječio. Tada se obratila 'Le Leneu' koji je angažirao glumicu koja će se predstaviti kao pacijentica. Miniello joj je rekao da ima 'bijele mrlje' na vratu maternice, što ukazuje na prisutnost HPV-a. Zatim joj je ponudio seks koji će je 'imunizirati'.

Tajna glumica pristala je naći se s njim u hotelu, gdje ju je, dok ju je svlačio, uvjeravao da će se nakon 'tretmana' osloboditi virusa. Kada ga je glumica-pacijentica upitala za zaštitu, rekao joj je da je to besmisleno jer tada neće dobiti potrebna antitijela.

No, prije nego što se liječnik 'bacio na posao', u sobu je uletio novinar i iznenadio polugolog liječnika, koji mu je navodno u tom trenutku rekao: "Radim ovo zbog mojih istraživanja - i kako bih spasio ljude."

Zatim je preko svog odvjetnika poručio sljedeće: "Ja, koji sam uspješno liječio stotine žena više od 40 godina, samo sam predložio alternativni tretman koji je dao rezultate." Dodao je da nikada nije prisiljavao žene na seks.

Nakon ove TV istrage, javilo se još 15 žena koje su također izjavile da su bile žrtve ovog liječnika i njegova 'čudesnog seksualnog tretmana'. Neke od njih razmišljaju o prijavi dr. Maniella, druge se boje to učiniti.

Tužiteljstvo u Bariju u međuvremenu je otvorilo istragu protiv liječnika, a trenutno se utvrđuju sve činjenice u vezi ovog slučaja.

Dnevnik.ba

08. prosinac 2021 12:59