StoryEditor
mučan slučaj

Evo što kažu roditelji muškarca čije je tijelo supruga zabetonirala u podrumu: "Govorila nam je da joj se javlja, unuke su također govorile da se tata javlja..."

Piše desk  /  30.06.2022., 07:06h

Roditelji Ivana S, čije je tijelo pronađeno u podrumu kuće u Velikom Trnovcu kod Leskovca (Srbija) na dan pogreba njegove žene Biljane S. (38), ispričali su za Novosti.rs da se sa sinom nisu čuli tri godine.

Oni tvrde da je Biljana S,, za koju se sumnja da je usmrtila Ivana a potom ga zalila betonom u podrumu, sve to uradila s ljubavnikom. Ispričali su da su prije tri godine čuli da im je sin otišao u Rusiju raditi, ali da se od tada nisu čuli s njim.

"Nikad nam se nije javio. Ona (Biljana) je govorila da se javlja njoj, a i unuke su isto govorile da se tata javlja, ali i da ne može razgovarati. Pa nije ni mogao kad je nabijen u bure i sahranjen.

Kad god smo bili kod nje, ona ga je navodno zvala, ali je uvijek odlazila u sobu telefonirati. Uvijek bi izmislila neki razlog zašto se ne može javiti i nama. Nije se ni mogao javiti iz bureta", kaže Ivanov otac.

Kako pričaju, Ivanov brat pronašao je njegovo tijelo u podrumu kuće, a bilo mu je sumnjivoj jer je vidio zazidani dio u prostoriji.

"Ima jedna prostorija gdje su bile krave, on je ušao u tu prostoriju, po betonu su bili neka plava boja i par kapi. Izgledalo je kao da je netko otrovao. Ona je nađena u jastuku, nije imala ožiljke, rađena je obdukcija. Sinu se učinilo sumnjivo, ušao je u tu prostoriju i pregledao je. Vidio je nešto zazidano, previše je dobro bilo maskirano, pa šuške preko, a kad je prišao, malo su prekopali i izašla je lubanja", kažu Ivanovi roditelji.

Dnevnik.ba

19. travanj 2024 21:23