StoryEditor
sukob u dućanu

Džeparoši se na pogrešnog namjerili, redom ih je poslagao po podu kao Bruce Lee

Piše desk  /  22.10.2022., 14:45h

Nekada pljačkaši ne prođu dobro kako su zamislili

U današnje vrijeme moramo biti na oprezu gotovo uvijek i svugdje. Ljudi su sve očajniji te žele brzo i lako doći do novca pa se često okreću lopovluku, krađi i napadanju drugih ljudi. No, ne završi uvijek sve dobro za pljačkaše.

Društvenim mrežama se proširila snimka tučnjave iz jednog dućana u kojem je nekoliko džeparoša pokušalo opljačkati jednu mušteriju. Sve je izgledalo normalno, stali su u red i izgledalo je kao da pošteno žele platiti svoju robu. Pretvarali su se da čekaju u redu, zatim su prišli čovjeku s leđa, a ono što je uslijedilo sigurno nisu očekivali.

Očito je čovjek trenirao borilačke vještine jer ih je počeo nizati kao od šale.

S nekoliko jakih udaraca pobacao je pljačkaše po podu, a njegov govor tijela pokazuje kako čovjek dobro zna što radi. Kasnije se poslužio i kojekakvim rekvizitima kako bi ih otjerao od sebe i to mu je bome pošlo za rukom. Dobio je i on nekoliko neugodnih udaraca, ali su pljačkaši puno gore prošli.

Sve je trajalo nekakvih 30-ak sekundi, a u trenu oka većina napadača završilo je na podu. Nakon toga su se pridigli i brže-bolje pobjegli iz dućana, piše net.hr.

Dnevnik.ba

19. travanj 2024 18:37