StoryEditor
prnjavor

Došao kupiti motocikl pa ga ukrao i slupao u prvoj vožnji, potom se „hvalio“ ozljedama...

Piše desk  /  14.09.2021., 10:58h
Kradljivac se odlučio pohvaliti vlasniku jedne autopraone nakon što je sletio s motociklom. Obratio mu se s lažnog profila na društvenoj mreži i poslao fotografiju dobro ugruvanog lica.

U Prnjavoru se 12. 9.2021. dogodila dogodila krađa motocikla. Suzuki je ukraden je pri kupovini istog, a kupac je sjeo na vozilo kako bi, navodno, testirao motocikl, te se udaljio u nepoznatom pravcu.

“Ukraden motor večeras. Klinac došao s pričom da je iz Banje Luke, prijatelj ga samo ostavio s crnim Peugeotom pored puta. Sjeo probati motor i nije se vratio. Ako netko slučajno sazna nešto ili čuje, neka se javi, isplatit će se” – naveli su tada iz Moto kluba Prnjavor.

Motocikl je ubrzo pronađen, ali bez kradljivca, u Šnjegotini Gornjoj kod Teslića. Ne može se sa sigurnošću reći da je pronađen “na svu sreću”, jer je nađen u kanalu,  Očigledno je da se kradljivac tu prevrnuo i uništio vozilo, piše crna-hronika.info.

Međutim, priča tu ne završava.

Kradljivac se odlučio pohvaliti vlasniku jedne autopraone nakon što je sletio s motociklom. Obratio mu se s lažnog profila na društvenoj mreži i poslao fotografiju dobro ugruvanog lica. Navedenu prepisku možete pročitati u nastavku.

image

Screenshot prepiske

CRNA-HRONIKA.INFO -

Dnevnik.ba

24. rujan 2021 20:05