StoryEditor
traje potraga

Dokumenti nađeni na mostu, Marijani danima nema traga, javila se sestra: "Roditelji su shrvani, ovo im je veliki šok"

Piše desk  /  30.04.2022., 15:08h
Obitelj nestale Marijane Seifert (38) je u agoniji, bore se s crnim mislima, ali i nadom da će se Marijana javiti, pojaviti... Inače, roditelji joj žive u Kninu, u obiteljskoj kući, gdje je Marijana i odrasla. Neutješni su...

Niti nakon tri dana opsežne potrage policije i vatrogasaca nema traga Marijani Seifert (38), javnosti poznatoj po pobjedi u regionalnoj inačici Big Brothera 2011.

Dvoje djece, suprug, roditelji, sestre, prijatelji s nestrpljenjem iščekuju bilo kakve vijesti o ovoj majci, supruzi, kćeri, sestri...kojoj se u noći s utorka na srijedu izgubio svaki trag.

Prema saznanjima portala 24sata.hr, pronašli su dio njezinih osobnih stvari, odnosno dokumente i mobitel i to je do sada jedini trag.

Obitelj je u agoniji, bore se s crnim mislima, ali i nadom da će se Marijana javiti, pojaviti... Inače, roditelji joj žive u Kninu, u obiteljskoj kući, gdje je Marijana i odrasla. Neutješni su. Svaki poziv budi nadu da će dobiti odgovor na pitanje gdje im je kćer.

Posljednji put vidjeli su je za Uskrs, kada su je posjetili u Zagrebu, piše Slobodna Dalmacija.

Ivo Kovačević, Marijanin otac, pomagao je u četvrtak policiji u potrazi.

Njegov prijatelj i kolega Tomo Zelić rekao je da ga je ujutro vidio i nastojao utješiti.

- Rekao sam mu da će sve biti dobro. Ali znate kako je roditelju ovo proživljavati, to je jedan veliki šok! Nije im nimalo lako, svašta se može pomisliti, razne su teorije... Od toga da je Marijana namjerno ostavila dokumente pa otišla dalje ili da se dogodilo ono najgore. A možda je i naišla na nekoga tko joj je napravio neko zlo. Ivo je izgubljen u svemu ovome. Misli sve najgore i ne nada se dobrome. Vidim to na njemu. Potonule su mu sve lađe. Čim su se ti dokumenti našli na tom mostu ne upućuje na ništa dobro - govori Tomo.

Policija je u četvrtak pretraživala korito rijeke Save, i to od mosta Mladosti nizvodno prema kaskadama kraj Toplane pa sve do Rugvice. Uz policajce za Marijanom su tragali ronioci, vatrogasci i specijalci.

Temeljito su pretraživali rijeku i čamcem, a digli su i dron s termovizijskom kamerom.

U razgovoru za RTL.hr Marijanina sestra Maja Kovačević rekla je da nema novosti u vezi s njezinom potragom te da policija ispituje njihovu obitelj i bliske prijatelje.

Dnevnik.ba

19. travanj 2024 05:01