StoryEditor
tuga u srbiji

Djevojka poslala dečku poruku da je u autu s pijanim vozačem i da dođe po nju. Poginula je

Piše desk  /  26.08.2022., 07:57h

Srpski Blic donosi priču o stradavanju djevojke koja je sjela u auto s pijanim vozačem i poginula.

22-godišnja Stefana vraćala se kući s vjenčanja najbolje prijateljice, kojoj je bila kuma, automobilom kojim je upravljao pijani vozač. U autu je s njima bila i još jedna prijateljica.

Zvala dečka upomoć, ali prekasno

Kako piše Blic, Stefana se uplašila jer je pijani vozač jurio pa je poslala poruku svom dečku da im krene ususret jer nije više željela da je vozi.

No, vrlo brzo nakon toga dogodila se nesreća. Auto koji je vozio pijani mladić sletio je s ceste i udario u betonski stup.

Dečko prvi stigao na mjesto nesreće

Stefanin dečko par minuta kasnije naišao je na strašan prizor i upravo on je pozvao pomoć. Nažalost, bilo je prekasno za Stefanu. Ona je umrla na licu mjesta. Njena prijateljica prevezena je u bolnicu i nalazi se u teškom stanju.

Pijani vozač je ozlijeđen i izvan životne opasnosti.

"Moja Stefa, moj život, moja najveća ljubav je nastradala u prometnoj  nesreći noćas u 1.10 u Vitkovcu. Zahvaljujući pijanom skotu koji je vozio, ja više kćer Stefu nemam.

Sine, sjećam se prvog pogleda na tebe u krevetu, odrastanja, igre, okice, bucke, srce moje... Prelijepe plave okice. Zašto mi te Bog oduzeo? Što mene nije uzeo već nju, nevinu dušu koja je tek počela živjeti. Tatina sreća, ode i ne pozva me. Umrijet ću od tuge za tobom, srce tatino. Dolazi tata da te posljednji put vidi, živote moj", napisao je Stefanin otac na Facebooku ispod njene slike.

Dnevnik.ba

22. travanj 2024 07:43