StoryEditor
skoplje

Dječak ušao u susjedovo dvorište, nasmrt ga izgrizao pas

Piše desk  /  12.04.2023., 19:07h

Osmogodišnje dijete iz Skopja preminulo je od posljedica napada susjedovog psa, potvrdilo je ministarstvo unutarnjih poslova Sjeverne Makedonije.

"Tijekom jučerašnjeg dana u našu je ambulantu dovezeno dijete od osam godina zbog ozljeda glave i vrata od ugriza psa. U trenutku prijema dijete je bilo bez vitalnih znakova života i iskrvarilo je. Poduzeli smo mjere reanimacije, ali nažalost, bezuspješno", izjavio je ravnatelj bolnice Sv. Naum Ohridski, Ljuben Arsenkov, a prenosi Nova.rs.

Prema Televiziji Telma, osmogodišnje dijete ušlo je u susjedovo dvorište gdje ga je napao i izgrizao engleski bulmastif, star 12 godina. Navode i da je od ugriza dijete zadobilo obilno krvarenje. Osmogodišnjak je odmah automobilom prevezen u bolnicu, ali je zbog teških ozljeda glave i vrata iskrvario na putu do bolnice.

Dodaju da je vlasnik engleskog bulmastifa sinoć odmah pozvan u policijsku postaju na informativni razgovor. Izvori u istrazi su za Telmu također naveli da su obitelji djeteta i vlasnika psa prvi susjedi i u dobrim odnosima.

Dnevnik.ba

25. travanj 2024 08:26