03.09.2021., Sesvete, Kraljevecki Novaki - Vatrogasci i policija ispred obiteljske kuce u cijem je dvoristu pronadjeno tijelo zenske osobe. Video: Zeljko Lukunic/PIXSELLZELJKO LUKUNIC/PIXSELL - Pixsell
StoryEditor
zagreb

DETALJI STRAVIČNOG UBOJSTVA U HRVATSKOJ Sin izbo majku pa je zatukao kamenom

Piše Desk  /  05.09.2021., 22:30h
Policija je dovršila kriminalističko istraživanje nad 43-godišnjakom zbog sumnje da je u zagrebačkim Sesvetama ubio svoju 67-godišnju majku.

Naime, kako je objavila zagrebačka policija, sumnja se da je u petak 3. rujna oko 16:40 u obiteljskoj kući na području Sesveta nakon prvotnog verbalnog sukoba sa 67-godišnjakinjom, u namjeri da je usmrti, zadao joj više ubodnih rana oštrim predmetom po tijelu i vratu te više udaraca čvrstim predmetom u predjelu glave, prenosi Index.hr.

Neslužbeno, zatukao ju je kamenom.

Zbog opsežnih zadobivenih ozljeda 67-godišnjakinja je preminula na mjestu događaja, da bi potom osumnjičeni beživotno tijelo oštećene izvukao na dvorište kuće, gdje ga je ostavio.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja policijski službenici su osumnjičenog predali pritvorskom nadzorniku, a kaznenu prijavu su dostavili nadležnom državnom odvjetništvu.

Dnevnik.ba

22. travanj 2024 16:23