StoryEditor
ČETVERO MLADIH

Detalji stravične nesreće: Kupio auto pa zvao prijatelje da ga isprobaju, poginuli 300 metara od kuće

Piše Desk  /  27.12.2021., 12:04h
Mladiće su iz smrskanog automobila morali izvlačiti vatrogasci. Satima su rezali lim. Gradska uprava Novog Pazara proglasila je u ponedjeljak Dan žalosti.

U teškoj prometnoj nesreći u Srbiji kod Novog Pazara u nedjelju navečer poginula su četvorica mladića. Poginuli su mladići bili stari 22, 23 i dvojica 20 godina, prenose 24sata.hr.

Kurir piše da je jedan  od njih četvorice nedavno kupio automobil, Golf 4. Ostala trojica sjela su s njim u auto kako bi ga isprobali.

Prvo su otišlo do Pazara, a poginuli su dok su se vraćali kućama.  Mladići su, piše Kurir poginuli doslovno 300-400 metara od svojih kuća. 

Golf 4 kretao se iz pravca Novog Pazara kada se kod mjesta Lukare, na blagoj desnoj krivini, na punoj liniji direktno sudario s Golfom u kojem je bila tročlana obitelj. U drugom Golfu je teško ozlijeđen vozač dok je njegova trudna supruga lakše ozlijeđena. S njima je u vozilu bilo i dijete (3). 

Mladiće su iz smrskanog automobila morali izvlačiti vatrogasci. Satima su rezali lim. Gradska uprava Novog Pazara proglasila je u ponedjeljak Dan žalosti. Zabranjene su proslave, a ugostiteljski objekti mogu raditi bez puštanja glazbe. Zbog toga su izmijenili program posjeta predsjednika Aleksandra Vučića Novom Pazaru te su mu otkazali posjet osnovnoj školi. 

Dnevnik.ba

18. travanj 2024 13:28