StoryEditor
ubojstvo djevojke

Detalji strašnog ubojstva u Našicama: Ubojicu je krvavog sreo dečko ubijene djevojke

Piše desk  /  21.05.2022., 19:16h

Očevidom koji je tijekom dana proveden u Našicama utvrđeno je da je 20-godišnja djevojka, čije je beživotno tijelo pronađeno noćas oko ponoći, usmrćena hladnim oružjem.

Očevid je obavio zamjenik osječkog županijskog državnog odvjetnika u suradnji s očevidnom ekipom Policijske uprave osječko-baranjske, izvijestila je policija.

Mrtva djevojka pronađena je u Našicama neposredno poslije ponoći, a 24-godišnjak kojega se dovodi u vezu s tim kaznenim djelom je naknadno, kako se neslužbeno doznaje, pokušao samoubojstvo skokom s nadvožnjaka, pa je zbog zadobivenih ozljeda prevezen u našičku Opću županijsku bolnicu i nalazi se pod nadzorom policije.

Ubojstvo je šokiralo ovaj slavonski gradić, a polako se slaže mozaik tragičnog događaja.

Kako neslužbeno doznajemo, djevojka je radila u trgovini u susjedom selu, a s obitelji se nedavno doselila u Našice. Prije smrti bila je kod prijateljice u jednom selu kod Našica. Dečko ju je doveo kući nešto prije ponoći jer je jutros morala na posao. Tamo se nije pojavila.

Ubijena je u neposrednoj blizini kuće. Pretpostavlja se da ju je ubojica sačekao, znajući da tuda mora proći na putu kući. To bi značilo da je ubojstvo možda ranije isplanirao. Ubojica je bivši dečko koji je nakon prekida krajem prošle godine, pričaju danas svjedoci, djevojku mjesecima maltretirao porukama i pozivima. Ljudi koji žive u okolici navodno su u jednom trenutku čuli da netko vrišti.

Dečko je ostavio pored kuće, bilo mu sumnjivo što ne odgovara na pozive

Sadašnji dečko dovezao je J.L. nedaleko od kuće i tu je ostavio, do kuće je morala prošetati manju udaljenost. No tamo nije došla. Ubojica ju je dočekao, a onda najvjerojatnije odvukao u obližnji park. Tamo ju je usmrtio s više uboda.

Ubojicu je krvavog na nadvožnjaku u blizini pronašao sadašnji dečko ubijene djevojke. Njemu je bilo sumnjivo što mu se J.L. ne javlja na mobitel iako je rekla da će mu se javiti kad dođe kući.

"Vidio sam ga da stoji na mostu. Izašao sam iz auta i prišao mu, a onda sam vidio da je sav krvav, pa sam ga upitao gdje je J.L., a on mi je hladno odgovorio da je mrtva," prepričao je u subotu prijepodne za Jutarnji list još šokirani i vidno potreseni mladić iz Našica trenutak u kojem je doznao da je njegova 20-godišnja djevojka J.L. ubijena.

On je onda alarmirao i njene roditelje, koji su odmah krenuli u potragu. Odmah su pozvali i policiju.

Prvo je ispod nadvožnjaka, na tračnicama, pronađen 24-godišnjak koji se vjerojatno bacio s nadvožnjaka. Nedugo potom pronađena je i mrtva djevojka.

Dnevnik.ba

21. travanj 2024 08:37