StoryEditor
Dobrinja

Detalji o današnjoj pucnjavi u sarajevskom naselju: Ovo nije bio prvi napad na Mateja Živkovića

Piše desk  /  16.03.2022., 22:17h
Današnji napad na člana Komisije za vrijednosne papire FBiH i svjedoka u sudskom predmetu "Profit" Mateja Živkovića, koji se dogodio u poslijepodnevnim satima u sarajevskom naselju Dobrinja i u kojem je on zadobio teške ozljede, nije prvi napad na njega.

Naime, na Mateja je i ranije pucano na istom mjestu i to 15. veljače ove godine, što je za Klix i neslužbeno potvrđeno.

O ovom slučaju postoji i policijski zapisnik koji je dostupan na internet stranici MUP-a ŽS.

"Dana 15. veljače 2022.godine u 17:30 sati, od strane M.Ž. iz Sarajeva, obaviještena je dežurna služba Četvrte PU da je spomenutog dana u 16:45 sati u ulici Miroslava Krleže, općina Novi Grad Sarajevo, od strane NN lica ispaljeno više hitaca iz vatrenog oružja. Tom prilikom nije bilo ozlijeđenih lica. O prednjem je obaviješten dežurni tužitelj Županijskog tužiteljstva ŽS. Uviđaj su obavili policijski službenici Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo koji nastavljaju rad na rasvjetljavanju i dokumentiranju navedenog događaja sa obilježjem kaznenog djela", stoji na stranici MUP-a KS.

Podsjećamo, u sarajevskom naselju Dobrinja danas se dogodila pucnjava u kojoj je ranjena jedna osoba. Napadač je u bijegu.

U pucnjavi je ranjen član Komisije za vrijednosne papire i svjedok u sudskom predmetu "Profit" Matej Živković. Ranjen je u stomak i noge, a pucnjava se dogodila ispred njegovog doma.

Još uvijek nema novih informacija o napadaču, kao ni o stanju ranjenog Živkovića.

Dnevnik.ba

19. travanj 2024 10:56