StoryEditor
Miah Cerrillo

Curica ispričala kako je preživjela masakr u Teksasu: "Učiteljici je rekao ‘laku noć‘ i pucao joj u glavu. Namazala sam se krvlju i pretvarala se da sam mrtva"

Piše desk  /  08.06.2022., 18:32h

Učenica četvrtog razreda osnovne škole u Teksasu koja je preživjela pucnjavu na saslušanju je ispričala kako se mazala krvlju i pretvarala da je mrtva nakon što je napadač ubio njezinu učiteljicu i prijatelje.

Snimke svjedočenja učenice Miah Cerrillo iz Uvaldea te roditelja ubijenih i ranjenih učenika tijekom nedavne pucnjave puštene su pred odborom američkog Predstavničkog doma, piše Sky News. Svjedočenja su unaprijed snimljena.

"Mojoj učiteljici je rekao 'laku noć' i pucao joj u glavu. Onda je upucao neke moje razredne kolege, a pucao je i u ploču. Pogodio je mog prijatelja koji je bio pored mene... Mislila sam da će se vratiti u učionicu. Namazala sam se krvlju i pretvarala se da sam mrtva kako bih preživjela", rekla je djevojčica Miah iz osnovne škole Robb. 

Podsjetimo, 24. svibnja Salvador Ramos (18) došao je u osnovnu školu Robb u Uvaldeu i vatrenim oružjem ubio 19 učenika i dvije učiteljice.

Dnevnik.ba

14. travanj 2024 20:12