StoryEditor
njemačka

Četiri muškarca uhićena zbog ubojstva u kafiću u vlasništvu državljana BiH

Piše desk  /  01.10.2022., 10:38h

Ured nadležnog javnog tužitelja u Darmstadtu i sjedište policije jugoistočnog Hessena objavili su u četvrtak poslijepodne kako su uhićena četiri osumnjičenika koje se sumnjiči za ubojstvo 48-godišnjaka u kafiću Black Diamond u Offenbachu na Majni, 11. rujna. Uhićeni muškarci imaju 20, 28 i 33 godine, piše Fenix.

Glavni osumnjičeni je 33-godišnjak. Prema priopćenju policije, uhićenjima je prethodila pretraga nekoliko stanova u Offenbachu i u susjednom Frankfurtu na Majni te u južnom području Hessena.

Odgovorni glasnogovornik za medije Christopher Leidner kazao je kako zbog istrage u ovom slučaju osnovana posebna komisija nazvana Smaragd.

Prema rezultatima dosadašnje istrage, ubojstvu je prethodio sukob između grupe ljudi i žrtve. U sukobu je ozlijeđen i jedan 45-godišnjak, ali se još ne znaju detalji i njegovoj ulozi u skobu. Muškarac (45) je nakon incidenta bio u stabilnom stanju, no nije ga se moglo ispitati o tome što se događalo. Trojica od četvorice uhićenih privedeni su istražnom sucu.

Navodno su najmanje dva metka pogodila preminulog 48-godišnjaka.

Kako smo ranije pisali, 11. rujna oko 20 sati svjedoci su prijavili pucnjeve u prostorijama bara Black Diamond u Offenbachu. Počinitelji su pobjegli, a 48-godišnjak je preminuo na licu mjesta. Sarajevski Avaz je izvijestio kako je spomenuti kafić otvoren tek nedavno, a otvorio ga je Zoran Kostić iz Zvornika u BiH zajedno sa suprugom Šejlom.

Dnevnik.ba

22. travanj 2024 15:50