StoryEditor
transport u tijelu

Brazilka pojela kilogram kokaina, uhićena u zagrebačkoj Zračnoj luci

Piše desk  /  13.10.2021., 16:11h
Tijekom boravka u bolnici utvrđeno je kako je Brazilka su sebi prenosila 76 kapsula u kojima je bilo ukupno 990 grama kokaina. Progutala ih je još u Brazilu.

Brazilska državljanka uhvaćena je u nedjelju u zagrebačkoj Zračnoj luci s gotovo kilogramom kokaina. Prenosila ga je u vlastitom tijelu, objavila je Policijska uprava zagrebačka. Kako su naveli, 28-godišnjakinja je drogu prenosila putujući iz Sao Paula preko Lisabona do Zagreba.

Otkrivena je tijekom carinskog pregleda. “Putnica je podvrgnuta nadzoru u sklopu kojeg je učinjen rengenski snimak abdomena te je na istom bio vidljiv veći broj stranih tijela u probavnom traktu osumnjičene”, opisali su iz policije te naveli kako je 28-godišnjakinji pomoć pružena u KBC-u Zagreb.

Tijekom boravka u bolnici utvrđeno je kako je Brazilka su sebi prenosila 76 kapsula u kojima je bilo ukupno 990 grama kokaina. Progutala ih je još u Brazilu. Iz policije navode kako je droga bila namijenjena za daljnju preprodaju.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičena je predana pritvorskom nadzorniku dok je kaznena prijava za neovlaštenu proizvodnju i promet drogama podnijeta nadležnom državnom odvjetništvu, poručili su iz PUZ-a.

Dnevnik.ba

13. listopad 2021 16:11