StoryEditor
rijeka

Brat bivšeg saborskog zastupnika, dragovoljac Domovinskog rata, Nenad Bunjac (53) umro od posljedica covida, nije bio cijepljen

Piše desk  /  21.11.2021., 10:45h
Od posljedica covida-19 u KBC-u Rijeka preminuo je riječki novinar i kolumnist Nenad Bunjac. Imao je 53 godine te nije bio cijepljen protiv koronavirusa.

Nenad Bunjac završio je Grafičku školu u Zagrebu i studirao psihologiju na Filozofskom fakultetu u Rijeci.

Bio je dragovoljac Domovinskog rata.

Njegov mlađi brat, bivši saborski zastupnik Živog zida Branimir Bunjac, informaciju o smrti brata objavio je na svom privatnom Facebook profilu.

"Nenad Bunjac, moj brat, napustio je svoje tijelo", napisao je jučer Branimir Bunjac. 

image

Objava Branimira Bunjca

SCREENSHOT -

Braća Bunjac, inače, nisu bila u dobrim odnosima.

Samo četiri sata nakon objave o smrti svog brata Branimir Bunjac je na svom službenom profilu podijelio fotografiju jučerašnjeg prosvjeda protiv epidemioloških mjera. "Mediji se žele živi požderati od muke jer shvaćaju da su na krivoj strani, kao i uvijek", napisao je Branimir Bunjac.

image

Objava Branimira Bunjca

SCREENSHOT -

Osim kao bivši zastupnik Živog zida koji je po prestanku saborskog mandata odselio u Irsku, Branimir Bunjac je u hrvatskoj javnosti poznat kao borac protiv cijepljenja.

Branimir Bunjac, kojeg na Facebooku prati više od 60.000 ljudi, u kolovozu je pisao kako "pandemije nema niti je ikad postojala". Osim cijepljenju, protivi se i epidemiološkim mjerama, nošenju maski i testiranju. 

image

Objava Branimira Bunjca

SCREENSHOT -

"Samo teška naivčina može vjerovati da brnjica može zaustaviti bilo koju bolest", pisao je ranije Bunjac, kao i da su "ciljevi priče o tzv. pandemiji uspostava svjetske vlade, suspenzija ustava i ljudskih prava i enormna zarada korporacija".

"Cijepljenje? Testiranje? Maske? Ne, ne i ne", pisao je.

image

Objava Branimira Bunjca

SCREENSHOT -

Uz to što je pisao da je pandemija samo skriveno oružje centara moći, Bunjac je pozivao ljude da odbiju cijepljenje te tvrdio da su cjepiva štetna.

image

Objava Branimira Bunjca

SCREENSHOT -

U rujnu se i sam Branimir Bunjac zarazio koronavirusom. Na svom Facebooku opisao je teške simptome koje je imao i zbog kojih je završio u bolnici, priznao da se nije cijepio zbog straha, da je u bolnicama više necijepljenih i da imaju teže simptome.

No, Branimir Bunjac je i nakon što je jedva preživio zarazu koronavirusom nastavio širiti teorije zavjere o pandemiji i cjepivima, piše Index.hr.

Dnevnik.ba

06. prosinac 2021 00:26