StoryEditor
filmska potjera u bihaću

Bježao policiji u ukradenom vozilu hrvatskih registracijskih oznaka u kojemu je bilo pet tisuća dolara

Piše desk  /  15.07.2022., 14:07h

U popodnevnim satima je potom PU Bihać doprmila poziv građana da je ukradeno vozilo uočeno na cestovnom pravcu iz Cazina prema Bihaću, u blizini mjesta Brekovica.

Policijski službenici PU Bihać jučer su uspjeli ući u trag lopovu koji je ukrao automobil u kojem se nalazilo 5 tisuća dolara. Bježeći policiji, lopov je sletio s ceste pri čemu je zadobio teške tjelesne ozljede.

Kako je potvrđeno iz Ministarstva unutarnjih poslova Unsko-sanske županije (MUP USŽ), jučer je u jutarnjim satima Policijskoj upravi u Bihaću prijavljena krađa automobila.

Riječ je o vozilu marke Toyota koje je ukradeno ispred obiteljske kuće u Brekovici.

"Radi se o automobilu hrvatskih registracijskih oznaka u kojem se nalazilo 5 tisuća dolara. Policijski službenici i istražitelji su izašli na mjesto događaja i konstatirali da je riječ o kaznenom djelu teška krađa", potvrdio je za Klix.ba Adnan Beganović, glasnogovornik MUP-a USŽ-a

U popodnevnim satima je potom PU Bihać doprmila poziv građana da je ukradeno vozilo uočeno na cestovnom pravcu iz Cazina prema Bihaću, u blizini mjesta Brekovica.

"Najbliža policijska patrola upućena prema tom mjestu i uočilo koje se kretalo velikom brzinom i pored signalizacije policajca i nije htjelo stati. Došlo je do kontakta policijskog auta i Toyote i tom prilikom je vozilo sletjelo s ceste. Na oba vozila je pričinjena velika materijalna šteta", kazao je Beganović.

image

Filmska potjera u Bihaću

FACEBOOK -

Policijski službenici su hospitalizirani u županijsku bolnicu Dr. Irfan Ljubijankić gdje je konstatirano da se radi o lakšim tjelesnim ozljedama te su potom pušteni na kućno liječenje.

Mladić koji je upravljao ukradenom Toyotom zadobio je teže tjelesne ozljede i upućen je na daljnju hospitalizaciju na odjelu za neurokirurgiju. Riječ je o mladiću P.S., rođenom 2000., godine iz Zenice.

O svemu je obaviješteno županijsko Tužiteljstvo koje će poduzeti sve potrebne aktivnosti.

Dnevnik.ba

15. travanj 2024 05:58