StoryEditor
NEPOZNATI DETALJI

Bivši podstanari nestale Srpkinje: ‘Ana je bila u psihičkom rasulu. Često je omalovažavala muža‘

Piše desk  /  15.01.2023., 17:58h

Mick i Mandi Silva, bivši podstanari Ane i Briana, tvrde da je Ana zadnji puta kada su je vidjeli imala slom živaca

Bivši podstanari nestale Beograđanke Ane Walshe i njezina supruga Briana progovorili su o Ani, njenoj osobnosti i ponašanju prema suprugu. Prema njihovim navodima, Ana je bila glavna u obitelji, a kada nije bilo po njenom, imala bi ispade bijesa i ponašala se luđački, prenosi Jutarnji list.

Mick i Mandi Silva, bivši podstanari Ane i Briana, tvrde za CBS, da je Ana zadnji puta kada su je vidjeli imala slom živaca.

- Bila je kao neka sasvim druga Ana - ispričala je Mandi Silva i dodala da se to dogodilo krajem prošlog mjeseca.

Naime, Ana i Brian su odlučili prodati stan koji su iznajmljivali Micku i Mandi skoro četiri godine. Tada je došlo do rasprave, a Ana je, prema njihovim riječima, bila u psihičkom rasulu. Mick se osam godina brinuo o njihovih šest imanja u Massachusettsu. U zamjenu za rad, plaćali su nižu stanarinu. On tvrdi i da mu i dalje duguju 2500 dolara za posao koji je obavio na jednom od njihovih imanja.

Na novogodišnju čestitku odgovor dobilo tek 2. siječnja

Osvrnuo se i na poruke koje je poslao Ani i Brianu u novogodišnjoj noći, ali odgovor nije dobio do 2. siječnja.

- On mi je poslao poruku u kojoj se ispričao što nije odmah odgovorio jer je izgubio mobitel. Naveo je da mu ga je sin uzeo, a tek ga je sada pronašao – prisjeća se Mick i dodaje da je tek kasnije, kada je saznao da je Ana nestala, bio šokiran Brianovim odgovorom. Nije mogao vjerovati da mu nije rekao za nestanak Ane.

Sada kada gleda unazad i slaže djelić po djelić puzle njihova odnosa shvaća da je Ana ta koja je vodila glavnu riječ u obitelji.

- Ana je često znala omalovažavati muža komentarima poput onih da plače kao djevojčica kada se ogrebe i slično. Meni nije bilo ugodno to slušati, ali ne mogu reći koliko je to njemu smetalo – ispričao je Mick. Prvi puta kada su se sreli s njim Brian im se predstavio kao investitor. Dok su radili na imanju cijelo je vrijeme bio u ogrtaču, a nisu znali da je zapravo u kućnom pritvoru.

Govoreći o Aninu ponašanju, Mick i Mandi su je usporedili s najpoznatijim ženama svijeta.

- Znate Kate Middleton, Meghan Markle ili kraljicu? Predstavljaju se i ponašaju se veoma profesionalno, a to je bila i Ana. No kad smo lupili šakom o stol i rekli da ne pristajemo na to i da nam to ne mogu napraviti, doživjela je slom – prisjeća se Mandi.

Dnevnik.ba

17. travanj 2024 15:46