StoryEditor
hrvatska

Austrijanac snimao golu djecu na plaži

Piše hina  /  31.05.2023., 20:13h

Rovinjska policija privela je u ponedjeljak 63-godišnjeg austrijskog državljanina koji je mobitelom na plaži fotografirao nagu djecu i kazneno ga prijavila zbog iskorištavanja djece za pornografiju, izvijestila je u srijedu istarska policija.

U policiji kažu da su u ponedjeljak oko 15:20 gosti jednog naturističkog kampa na području Rovinja primijetili muškarca koji se ponašao čudno u blizini djece kod vodenog tobogana.

Zaštitari ga zadržali do dolaska policije

Naime, muškarac je mobitelom snimao nagu djecu, a kada mu je prišao zaštitar kojeg su pozvali gosti kampa, počeo je bježati. Zaštitari su ga ubrzo zaustavili i zadržali do dolaska policije koja je muškarca uhitila i privela u postaju. Osumnjičeni je u događaju lakše ozlijeđen. 

Kako bi pronašla predmete koji se povezuju s kaznenim djelom, policija je uz sudski nalog pretražila prostor, vozilo i mobitel koje je koristio i pronašla inkriminirajući sadržaj. Austrijanac je po dovršetku kriminalističkog istraživanja u utorak navečer priveden u pritvorsku jedinicu Policijske uprave istarske.

Dnevnik.ba

19. travanj 2024 07:30